Beauty Beauty Favorites

Opgemaakt! In(s) & Out(s) maart | Neutrogena®, Kids Klenz, Teen Spirit , Mineral Care, hannah®, Estée Lauder & Volatile

Als je de titel leest zie je grote namen, wij hebben prachtige producten opgemaakt en ze worden allemaal nu al gemist. Ben jij benieuwd naar wat wij hebben opgemaakt en waarom ik al deze producten nu al mis, lees dan verder. Geen magische wondermiddelen, niks super nieuws, geen iconen, gewoon hele mooie en fijne producten die heel goed werken. Ook wel eens leuk!

IMG_2331

Kids Klenz als eerste, voornamelijk gebruikt en opgemaakt door mijn dochter en zoon en ja, het puzzelen blijft leuk, ze vinden het enig om met deze flessen in bad en onder de douche te spelen. Heerlijke bubbel bath, verrukkelijke geur en super pompsysteem, kind kan de was doen, dikke IN namens het hele gezin.

IMG_2332

Neutrogena® Rainbath refreshing shower and bath gel, hier ben ik al vanaf 2001 fan van. Ik kreeg ooit eens een fles en sindsdien vraag ik aan alle USA gangers die ik ken er eentje voor mij mee te nemen. Deze is nu op, de volgende staat gelukkig al klaar en zoals je kanzien aan de kalkaanslag, staat er altijd een fles klaar in de douche. Krijg de aanslag er niet eens af met een nachtje azijn week. Mijn zoontje is er ook dol op, mijn man en dochter niet, die vinden de geur niet lekker. Het is een kruidige specerijen geur, heerlijk. Natuurlijk en voor altijd een dikke IN.

Van Volatile de Avocado olie, heerlijke olie om mee te masseren, om in je reiniger te gebruiken en geweldig om drooggevallen scrub mee aan te vullen. Dit flesje staat al maanden op de badkamer en is nu echt leeg, ook een dikke IN, wij willen niet meer zonder avocado olie.

IMG_2333

Twee mooie producten voor het gezicht ook opgemaakt. Om te beginnen de hannah® Skin Improvement Enzymatic Skin Peeling. Eentje die ik enorm ga missen, ik heb deze tot een week of drie geleden nog gebruikt en de pot leek oneindig vol. Helaas is de pot nu echt helemaal leeg en ik mis deze peeling nu al. Onderdeel van mijn strijd tegen mijn ouderdomslekken, maar daarnaast verhelderende deze peeling mijn huid ook, zo fijn en echt actief. IN-nner dan IN, ik wil deze zeker weer hebben, een perfect producten voor mijn huid. Mijn gezicht, hals, decolleté en de huid rondom de ogen zullen jou enorm missen.

Ook mijn milde super fijne en zachte Face & Eye Make-up Remover van Mineral Care Elements ga ik missen. Echt een all in one worker, eentje waar ik heel veel plezier van heb gehad en welke ik echt voor mijn hele gelaat en hals heb gebruikt. Jij bent altijd welkom in mijn badkamer, IN.

IMG_2334

Dan de Teen Spirit deo van Lady Speed Stick, deze hebben mijn dochter en ik gedeeld, mijn dochter vind het wel lekker ruiken, maar de werking niet zo fijn. Het is niet droog genoeg en het voelt vreemd, ik daarentegen vind het een hele fijne deo. Roze, glitter en bloemig, heerlijke de Pink Crush Teen Spirit, lekker IN.

IMG_2335

En als laatste mijn favoriete mascara ever without a doubt, Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume mascara. Opper-de-pop, er zit mascara in, maar deze begon laatst erg te klonteren, dus tijd om weg te gooien. Deze koop ik snel weer, ik ben nu twee andere mascara’s aan het testen, of drie, maar daarna komt deze zeker terug. Mijn wimpers zijn zo dol op deze mascara en ik ook, IN for life.

Best wel veel weer, zo zie je maar wat er allemaal doorheen gaat, ik denk dat ik een zeepje ben vergeten en uiteraard watenpads, maar daar denk ik nooit aan. En ik geloof dat er een sample van een serum en een gezichtsreiniger in de prullenbak zijn beland. Enfin… tot de volgende In(s) & Out(s).

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Opgemaakt! In(s) & Out(s) maart | Neutrogena®, Kids Klenz, Teen Spirit , Mineral Care, hannah®, Estée Lauder & Volatile

  1. Ik hou niet bij wat op gaat hier. Ik denk soms nooit. Nou mijn zoon die drinkt volgens mij zijn axe!
    Fijne producten, vooral hannah!

    1. Ja dat ken ik, het ene gaat zo snel, dan is het net of iemand het heeft leeg gegoten en andere producten staan heel lang. Ik rouleer nog wel eens wat, maar dat is meer seizoensgebonden. Wij vliegen wel door douchegel heen hier, shampoo gaat ook heel snel. Overdonderen zitten de kids niet mee ;-).

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top