Beauty BeautyBucketList Fashion Food is Good Fun Nieuw/New

Extreme happy face due to random shopping, my visit to Antwerpen & a very special present <3

Soms zit geluk in een klein hoekje… much ado about nothing, maar ik kan er vaak wel heel gelukkig en blij van worden. Een paar nieuwe & favoriete producten, een fantastisch uitje en een lief cadeau, dat is toch geweldig. Eindelijk ging in naar Antwerpen, naar het concert van Justin Timberlake, lekker een nachtje over en shoppen. Ook bestelde ik het een en ander bij Lush, cadeautjes en meteen lekker voor thuis. En als icing on the cake kreeg ik een super lief cadeau van mijn lieve vriendinnetje Joan, from The US of A baby. 

Antwerpen was geweldig, wij zaten in het Theater Hotel in het centrum, vlak bij de stad en daar hebben wij uiteraard nog even lekker geshopt. Niet heel veel, maar toch nog wel een paar leuke dingen, welke je waarschijnlijk ook gewoon in Nederland kan kopen. Dat is altijd wel jammer als je niet heel erg veel tijd hebt om alle straten te pakken. Wij hebben het bij Le Meir gehouden en daar kom je niets anders tegen dan bij ons in Nederland.

IMG_2089

Mijn liefste, heerlijkste Sakura Scrub nu met 80% meer product voor € 1,- meer, hij is nu € 18,50 en online te bestellen. Ik had deze nog niet in de winkel in Nederland zien liggen, maar misschien inmiddels wel. De dame wist mij te vertellen dat de dubbele bodem er eindelijk uit was gehaald en je nu een hele volle pot krijgt. Zoals je ziet is de verpakking ook iets anders, mooi hé!

IMG_2090

Bij WE viel mijn oog op het nieuwe zwart, althans oranje is voor mij het nieuwe zwart, dit jaar in ieder geval wel. Er waren echt een paar leuke stukken, ik koos voor een zomerjurkje en een vest. Daarbij kocht ik in deze kleur ook nog een hemdje en omdat de vesten in de aanbieding waren per twee, nog een zwart vestje. Deze hebben lange mouwen, daar houd ik van, dan kan ik het lekker als jasje aan. Super zomers en heel erg vrolijk deze kleur, er waren nog wel meer mooie dingen, dus allemaal op naar de WE.

IMG_2099

Bij mijn bestelling van Lush mocht Sunnyside niet ontbreken, ik houd van SunnySide, de geur en de glitters maken mijn vrolijk en ontspannen. Dus die mag bij mij thuis zeker niet ontbreken, ik dacht dat ik Karma ook aan had geklikt, maar dat heb ik blijkbaar niet goed gedaan *fail* [no pun intended]. Sweetie Pie op verzoek van het hele huishouden en daarbij voor mijzelf maar de Whoosh erbij. Gek genoeg ben ik de enige die Whoosh lekker vind ruiken…

IMG_2092

Is ze niet prachtig met al haar glitters, echt Sunny. Ik gebruik Sunnyside zeker vijf keer en zolang ze niet op is ruikt de hele badkamer naar Sunny & Glitter.

IMG_2095

Hier nog even de de twee Jellies, je kan het goed zien op de foto’s, het lijkt wel een soort jam. Ik kan je niet vaak genoeg vertellen hoe fijn deze twee liefjes ruiken en hoe heerlijk het is om je ermee te wassen, het is echt zo iets anders. Het blijft een Jolly Jelly Experience kijk maar eens.

IMG_2097

Sweety Pie is zoet en ruikt naar kersen, een heerlijke warme zoete geur. Woosh is weer heel erg fris, lekker met citroen en rozemarijn, heelrijk fruitig.

IMG_2098

Ik denk dat ik Whoosh ook eens ga invriezen zoals ze adviseren bij Lush, gewoon om eens te kijken of dat ook zo leuk en lekker is onder de douche. Daar zal ik nog wel een stukje over schrijven, misschien krijg ik het geheel nog smaakvol op film.

IMG_2072

En hier is dan mijn Pièce de résistance, heerlijke piraten-huis-sokken en een overheerlijke fles Rainbath van Neutrogena. Dat is één van de heerlijkste geuren die ik ooit heb geroken qua bad- en doucheproducten en ik ben er altijd heel zuinig mee en nu kan ik weer lekker uitpakken. Het is altijd lief als je iets krijgt, het is super lief als iemand iets meebrengt van vakantie, maar het is extra lief als iemand je lievelingen meeneemt van vakantie. Thanks Joan dikke tút <3.

Liefs,

Wojis

5 thoughts on “Extreme happy face due to random shopping, my visit to Antwerpen & a very special present <3

  1. Nou vertel? Haha….wat heb jij je heerlijk verwend! Ik word altijd zo hebberig van jouw shoplogs! De jellys van Lush wil ik zo graag een keer proberen

    1. Ik ben blij dat je ze leuk vindt, ik lees ook graag wat mensen hebben gekocht en hoe ze het ervaren. Ja die Jellies “moet” je eens proberen. Ik heb er ook eentje cadeau gedaan, met nog wat heerlijkheden van Lush. Zelf ben in lekker aan het smeren en testen, Jellies zijn echt alle twee über fijn. X

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top