Beauty Food is Good Fun LifeStyle Looks Nieuw/New

A week in the life of… when life gives you lemons

Eén van de mooiste quotes ooit is “when life gives you lemons, you make lemonade!”, eentje die alles omvattend is vind ik. Wat je ook voorgeschoteld krijgt, je moet er gewoon iets lekkers van maken. Daar ging deze week vooral over, veel foto’s weinig tekst deze keer. 

IMG_2145

Maandag was een drama, ik wist het echt niet meer, de Jurkjesmaand is niet zo gemakkelijk als vorig jaar en ik was wederom totaal inspiratieloos. Ik moet ook kleur bekennen, ik ben dan vrolijk lila hier, maar ik was al aan het aftellen naar april.

IMG_2150

Snel en efficient, gebakken aardappelen en vissticks uit de oven, dan heb ik een half uur mijn handen vrij en kan ik de keuken opruimen en soppen. En het is gewoon heel lekker met gekarameliseerde bospeentjes imho.

IMG_2152

Dinsdag droeg ik één van mijn favoriete outfits, ik ben dol op dit jurkje. Een wat dunnere bruine panty deze keer, ik vond het heel erg mooi staan.

IMG_2161

Deze jongens stonden klaar voor woensdag, er moest geboend worden en het was 3 halen 2 betalen bij de Albert. Dinsdag werden de boodschapjes lekker gebracht, zo fijn vind ik dat, hoef ik gewoon een hele week geen boodschappen te doen [bijna].

IMG_2164

Woensdag begon met een goed ontbijt, heerlijk speltbrood met jam, eentje met speculaas en natuurlijk dikke klodders roomboter.

IMG_2166

Toen ik de kids had weggebracht naar school ben ik aan de slag gegaan, boenen, schrobben, zuigen, dweilen, de was… heerlijk! Ik heb mij een beetje uitgesloofd, ik had de volgende dag behoorlijk spierpijn.

IMG_2169

Na het boenen snel douchen en snel in de kleren, het werd zwart met grijs, zoals ik al zei, niet zoveel inspiratie deze laatste week. Het was ook koud, mijn outfit viel wat tegen woensdag, heel fris buiten en een beste woei.

IMG_2178

Voor de lunch hadden wij spek en eieren, toen bedacht mijn dochter dat een ei met mayo op een beschuit ook lekker zou zijn. Goed idee, ik doe mee! En daarna kwam het slechte nieuws, nooit fijn als je moet horen dat een dierbare in het ziekenhuid ligt. Dat nieuws heeft verder de hele week de prioriteit gehad.

IMG_2197

Woensdagmiddag namen de kids en ik wat fruit, wij moesten geduldig wachten op meer nieuws. De middag ging niet zo snel voorbij, eigenlijk was het tergend langzaam en heel erg zenuwslopend, dus aan de was maar weer. Ik geloof dat ik een deuk in het aanrecht heb geboend.

IMG_2199

Donderdag droeg ik mijn kunstige jurk, deze is best warm en zit heel erg lekker, prima te doen met een mooie sjaal, die dag had ik het niet zo koud. Ik had wel heel erg spierpijn.

IMG_2201

Toen ik thuis kwam trof ik dit aan, iemand heeft een fijne namiddag gehad met de nieuwe Donald Duck.

IMG_2203

Donderdag kwam ook de BeautyBox binnen, ik was best blij, ondanks dat had ik niet veel zin om deze uit te pakken en foto’s te maken. Ik heb het ‘s avonds toch maar gedaan,  WojisOnBeauty gaat toch ook gewoon door en het is fijn om iets te hebben waar je plezier aan hebt om je zinnen mee te verzetten.

IMG_2204

Maar ik kreeg ook mijn bestelling van Mireille Huidverzorging binnen, ik kon niet wachten, maar dat moest echt. First things first! Binnenkort natuurlijk meer, ik moet nog foto’s maken en testen natuurlijk, maar jullie zijn de eersten.

IMG_2224

Ik wilde nog even laten zien welke kleuren oogschaduw ik droeg donderdag, een mooie combi uit mijn BodyShop cube palette. Zo lief samen en zo zomers, deze blokjes ga ik vaker gebruiken.

IMG_2225

Wij sneden onze pitabroodjes altijd open aan de bovenkant/onderkant, maar weet je, als je ze door de midden snijd, heb je perfecte broodjes om te vullen.

IMG_2230

Hey, it’s okay!

IMG_2236

Vrijdag “moest” mijn haar gedaan, ik zou dat donderdag al doen, maar er was geen tijd meer voor. En net in de verf viel alles uit, ik dacht een stop en liep naar beneden. Daar aangekomen zag ik niks mis, kwam er al een buurvrouw naar buiten en las ik op FaceBook dat er een grote stroomstoring was op Schiphol. Oh jee, dit is niet goed! Dik twee uur hebben wij zonder stroom gezeten. Maar ik had mijn verf nog in mijn haar en ik was niet van plan een koude douche te nemen.

IMG_2237

Al had het wellicht wel slim geweest, ik had niet alleen mijn haren in de verf gezet bleek later.

IMG_2239

Hahaha ik heb gas, dus koken maar, met vier pannen tegelijk.

IMG_2240

Het heeft even een minuut of 15 geduurd, twee keer 4 pannen, maar het meeste was er toch echt uit. De rest heb ik later die ochtend gedaan onder de douche, gelukkig maar, ik voelde mij niet heel erg schoon.

IMG_2247

Dat is verder goed gekomen vrijdag, ik ben er enorm door opgeknapt. Ik moest en zou deze jurkjesmaand mijn roze jurk nog eens aan. Vrijdag dus, met mooie zwarte laarzen op hak, geloof dat de decolleté voor veel dames iets teveel was in het JurkjesMaand Event. Zelf vond ik het wel een geslaagde combi, al was he wel wat fris, misschien een vest de volgende keer.

IMG_2250

Ik ging naar de Douglas voor een cadeaubon, ik kwam thuis zonder cadeaubon, maar met mijn nieuwe reinigingsroutine :-). Score!

IMG_2252

Vrijdag kwam de H&M nog een keer langs, deze keer sokken en bikini’s en de bikini’s zijn alweer onderweg terug. Zo jammer, ze passen gewoon niet!

IMG_2255

Ook maakte ik ballen in tomatensaus, voor op verjaardag zaterdag. De instructievideo staat al op mijn YouTube kanaal en dinsdag komt deze online. Dus je zou natuurlijk even boodschappen kunnen doen, kan je dinsdag aan de ballen.

IMG_2258

Vrijdag een verwen-maaltijd voor mijn lief, knoflook spaghetti met biefstuk en asperges. Alle asperges zijn trouwens voor mij, die halen ze er allemaal mooi weer uit.

IMG_2264

Zaterdag gingen wij op verjaardag en droeg ik mijn nieuwe jurk, is ze niet beeldig?! Ik heb ook nieuwe pumps aan, mooie zwart suède schatjes. ik zal een shoplog proberen in te passen deze week, ik heb mijn groene tas ook nog niet laten zien.

IMG_2276

Zondag trok ik deze jurk aan, met wat zwart gecombineerd vind ik haar wel ok, het is niet een favoriet, ze is wat saai. Veder wel een ok outfit, was prima.

IMG_2277

Zondag gingen wij samen naar het ziekenhuis, als sardientjes achterin. Het was goed zo, een fijn bezoek en onverwachte vooruitgang. Wel fijn gevoel voor het einde van de deze week.

Morgen dus de video en nog meer leuke nieuwe dingen voor de boeg, tot snel allemaal en niet vergeten om limonade te maken.

X,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top