Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

BeautyBox maart editie 2015 | New Season, New Cosmetics

Hij is er weer, voor mij voorlopig de laatste, ik heb mijn abonnement weer opgezegd. Niet omdat ik het zat ben of ik de producten niet leuk of goed vind, maar de zomer komt er weer aan en ik heb een zeer lang wensenlijstje deze zomer. Maar goed, nu even alle aandacht voor de BeautyBox maart 2015. Mijn eerste indruk is ‘oh wat lekker en wat komt  dit goed uit’. Dit omdat ik meteen de Seaweed Cleansing Soap zag en ik nog steeds twijfel tussen Mario Badescu en een ander merk voor mijn nieuwe cleansing routine [heb ik nog niet, ben ermee bezig wel dus :-)]. En omdat er een bed & body spray in zit van Rituals.

IMG_2207

New Season, New Cosmetics, maar er zijn geen nieuwe cosmetics in de box, het is allemaal bestaand spul en een beetje cosmetica addict of box-lover heeft het één en ander zeker al eens voorbij zien komen. Ondanks dat is het een leuke box, BeautyBox blijft mij elke keer weer verbazen en prettig verrassen, het blijft een geweldige inhoud voor de prijs die je betaald.

IMG_2208

Ik persoonlijk vind het concept heel erg leuk, ik ben dol op nieuwe dingen en bestaande producten uitproberen. Het kan mijn niet teveel zijn, cosmetica is fantastisch, daarom heb ik mijn abonnement laatst ook weer geactiveerd [voor een aantal maanden]. Nu de box van maart, ik ga de producten op volgorde met je doornemen.

IMG_2209

Een flyer van Rituals, voor een gratis meditatie online en een flyer van cosmania.nl, welke een kortingsbon is van 10% en waarmee je een cadeau krijgt bij een bestelling van Maria Badescu van boven de € 50,-. Ziet er leuk uit in de box en de korting van Cosmania is erg leuk.

IMG_2210

Volle box en leuke inhoud weer, leuk de nagellak, deze ken ik nog niet. En die shampoo, wat een dikkerdje dap en wat is ie cute.

IMG_2211

Davies Essential Hair Care Shampoo, het uberluxe salonmerk Davines trakteer ons op heerlijke shampoo. Door de stroomstoring vrijdagacohtend in Noord-Holland heb ik deze al gebruikt, eerste indruk is fantastisch. De geur, de textuur het effect en de verpakking, ik vind de NouNou Illuminating Shampoo erg fijn. Dit Internationale merk heeft kantoor in Londen, Parijs, New York en nu ook in Deventer. Een travel size van 250 ml in de box, deze kost € 11,-.

IMG_2212

Dan Rituals Yin Bedn & Body Spray, je krijg een full size in de box ter waarde van € 16,50. Heel lekker spul en deze ruikt ook heel lekker, dus heel blij mee, perfect voor de zomer als body spray.

IMG_2213

Dan de Seaweed Cleansing Soap van Mario Badescu, een bestseller van dit merk en een hele fijne cleanser. Tegenwoordig gewoon in Nederland te bestellen, deze beauty is geschikt voor alle huidtypes en reinigt het gelaat op zeer milde wijze. Een full size van dit product kost € 16,- in de box [ongeveer, ik moet het schatten] 50 ml.

IMG_2214

Een merk wat ik nog nooit heb geprobeerd, NAILS INC. nagellak, in de box heb ik de Gel Effect nailpolish in de kleur Regent Place. Dit Londense merk is wereldwijd bekend om zijn heerlijke kleuren en lange houdbaarheid, ik ben benieuwd. Je krijg een full size van 8 ml ter waarde van € 16,50. Het is niet mijn kleur, maar ik beloof dat ik ‘m snel eens zal dragen en een foto zal posten op InstaGram of zo, best zomers.

IMG_2216

En als laatste een kaarsje van WOO’s Love Letters, geheel nieuw voor mij, leuk. Delen, weggeven of gewoon voor jezelf. Er zijn vele geuren en formaten te koop, in de box een theekaarsje geloof ik, hij ruikt erg lekker. Er staat bij dat een full size € 4,95 kost, dit kleintje heb ik geen idee van.

IMG_2217

Een wereld van mogelijkheden, kaarsen die over de hele wereld met de hand worden gemaakt van bijenwas en overheerlijke parfums. Voor meer informatie klik op de link, welcome2woo.com.

Leuke box, leuke producten, ik ga eens kijken wat mijn nieuwsgierigheid heeft gewekt. Mocht er iets tussen zitten wat ik heel erg te gek vind, dan komt het nog terug. Voor nu even geen boxen meer, genoeg te doen en genoeg op te maken. Wil jij deze box nog bestellen, kijk dan “HIER” of deze nog leverbaar is.

Liefs,

Wojis

7 thoughts on “BeautyBox maart editie 2015 | New Season, New Cosmetics

    1. Ik vind ‘m ook erg leuk, maar ga toch weer een tijdje stoppen. Najaar misschien weer, ik heb echt een mega waslijst staan van spullen die ik deze zomer wil proberen.

  1. Die nagellak kreeg ik in roze, ik had juist op die blauwe gehoopt! Ach ja, ben er toch wel blij mee.
    Vind de box ‘mijn boeketje bloemen’…

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top