Beauty Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks Ods & Ends WojisOnBeauty.com

La Festa della Donna zondag 8 maart | Connect, Inspire & Celebrate Woman

Connect, Inspire & Celebrate Women, 8 maart Internationale vrouwendag. Connect – Vriendinnen ontmoeten collega’s – ontmoeten ondernemers – ontmoeten moeders. Samen lekker eten en borrelen, netwerken en verhalen delen om elkaar te inspireren. Jouw aanwezigheid draagt bij aan de synergie van de middag én steunt vrouwen in Burkina Faso. Wij dragen bij aan Stichting L’Occitane. Inspire – Dat wat van binnenuit komt, laten schijnen aan de buitenkant. Visagiste en Storemanager L’Occitane Charlotte Mensing laat je persoonlijk kennis maken met de nieuwe gezichtsverzorgingslijn van de Immortelle en deelt tips & tricks uit de wereld van visagie. Mensen zijn een grote inspiratiebron voor Bibi Veth en Marjory Haringa. In de prachtige landelijke setting nemen deze fotografen de tijd om van jou een mooi portret te maken.

IMG_1588

Celebrate – “Life is a celebration” aldus Chef-kok Tawfik van ADAMS APPELS. Koken is zijn levenspassie en hij verbindt mensen door zijn liefde voor gezond, biologisch en lekker Mediterraans eten. Vol passie zal hij vertellen over alle ingrediënten en waarom gezond en lekker eten zo goed is voor ons, natuurlijk gecombineerd met de juiste wijnen en inspirerende verhalen.

Come and join us with your lady friends! Neem contact op met IMEC4U kim@imec4u.nl, tot dan.

Liefs,

Wojis

One thought on “La Festa della Donna zondag 8 maart | Connect, Inspire & Celebrate Woman

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top