Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox BeautyBucketList

BeautyBox januari 2015, This year it’s all about me

Een (beauty)box was alweer even geleden voor mij en ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet van plan was om op korte termijn weer een box te nemen. Het is druk en ik gun mijzelf even geen tijd voor boxen en bladen. Dit veranderde toen ik een mail ontving van het BeautyBox team, waarin werd aangekondigd dat er wel een heel bijzonder product in de box van januari zou zitten. Een product van Yentl. En jullie weten het, ik ben gek op olie en ik kon het niet weerstaan, het zou zomaar in de box kunnen zitten… argan olie van Yentl. Well done BeautyBox team! 

Mocht je dus nog niet willen zien wat er in de box van januari zit, skip de rest van deze post, ik laat alles zien. Mocht je nu al balen dat je de box niet hebt, omdat jij ook zo graag een Yentl product in handen wilt krijgen, ga dan meteen naar BeautyBox en kijk of je de box nog kan bestellen. Let’s do this!

IMG_0889

This year it’s all about me, mooi vind ik dat, het doet mij denken aan vrouwen (waaronder ik zelf) die zichzelf veel te vaak wegcijferen voor het gezin. En voor je het weet is er geen tijd meer voor jezelf. Mijn Bert-wenkbrauwen en mijn bescheiden doch zeer nette snor zijn het bewijs dat er niet altijd tijd vrijgemaakt kan. Laat staan badderen, maskers, handpakkingen en je voeten eens extra masseren. Laten wij ons allemaal eens voornemen dat 2015 het jaar is van tijd voor onszelf. En in deze box zitten leuke producten waarmee je een goede start kan maken.

IMG_0890

Omdat ik jullie niks wil onthouden van de informatie die ik heb gekregen doe ik het even zo, je kan altijd nog even op de website van BeautyBox kijken of op de sites van de producten zelf. Ik houd daar wel van, wat extra informatie inwinnen, dan weet je tenminste ook wat je gebruikt en hoe je het dient te gebruiken.

IMG_0892IMG_0893 IMG_0894

Een volle box deze keer, de Dove Winter Care maakt ‘m vol en gewichtig tegelijk, leuk om weer te krijgen.

IMG_0896

Laten wij meteen beginnen met wat iedereen opvalt, de verpakking van Yentl. Schrik niet, ik heb echt een full size product ontvangen, 30 ml. om precies te zijn. Precies de hoeveelheid die je krijgt als je de originele verpakking koopt. De olie en het Serum zitten speciaal voor de BeautyBox in een kunststof flesje, dit omdat het risico op breken velen malen groter is in de BeautyBox dan in op de reguliere manier van verzenden. Ik heb het serum van Yentl, 30 ml. serum met een hoge concentratie argan olie. Het serum is speciaal ontwikkeld voor het gezicht, de pure argan olie (kan ook in de box zitten) kan je ook voor je lichaam en haren gebruiken. Een full size krijg je deze maand in de BeautyBox, deze kost normaal gesproken € 89,- per flesje.

IMG_0898

Dit is altijd goed, een lipbalm, deze keer van GreenLand, puur natuur en vrij van paraffine, minerale olie en parabenen. Deze balm beval kokosolie en jojobae olie, lekker voedend voor de lippen. Er zit geen kleurtje aan zoals je kan zien, de textuur smelt met gemak op je lippen en is iets dik. Het lijkt wat korrelig op het eerste gezicht, dit verdwijnt allemaal vrij snel door de warmte van de lippen. Erg fijn mild geurtje zit er ook aan, ik heb de Passion Fruit. Voor deze stick lipbalm betaal je in de winkel € 5,95 en je krijgt een full size in de box.

IMG_0900 IMG_0903

Deze kennen wij toch allemaal? De Wuta kamille handcreme van Herbacin, verrijkt glycerine. Kloofjes en scheurtjes op handen en vervangers zijn verleden tijd, dit handige kleine blikje van 20 ml. kan je zelfs nog in de zak van je jeans meenemen. Een full size blikje is 75 ml. (iets groter dus) en kost € 3,95. Dit soort miniaturen zijn geweldig, nog een reden om de BeautyBox leuk te vinden, je krijgt wel vaker mini liefjes… zo handig.

IMG_0904 IMG_0909

Dove Wintercare Showergel had ik in mijn box, een full size ter waarde van € 3,99, altijd fijn Dove douchegel. De Winter Care ruikt lekker, het is bloemig en kruidig tegelijk en echt een geur voor de winter.

IMG_0910

Dan een merk wat nog niet heb mogen proberen, dus super leuk en ik kan wel een nagel verharder gebruiken. De Beauty UK Nailcare Hardner Black Diamond. Ook weer een full size ter waarde van € 5,95 en als base- en topcoat te gebruiken.

IMG_0911

Een box vol mooie producten ik ben heel benieuwd, ga lekker aan de slag. Als ik iets heel erg goed vind zal ik er een uitgebreide review van schrijven, anders zie je ze terug in de Beauty Duds, Opgemaakt IN & OUT of de Favorites. Houd de site in de gaten er zit veel meer olie aan te komen, lekker hoor, ik ben klaar voor de vrieskou, schaatsen en sneeuw, lekker in’t vet.

Ben jij wel of geen olie fan?

Liefs,

Wojis

One thought on “BeautyBox januari 2015, This year it’s all about me

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top