Beauty Nieuw/New

Dior Kingdom of Colors Collection spring makeup look 2015

Het gebeurd niet heel vaak dat ik een collectie zo mooi vindt dat ik ‘m “moet” delen. Maar zo af en toe zitten er echte pareltjes bij en sharing is caring. Zo krijg je niks, zo krijg je twee fantastische collecties voor je kiezen binnen een week! En of je nou wel of niet Chanel of Dior fan bent, beide modehuizen hebben zichzelf overtroffen voor de aankomende lente, geeft toe. Wat een prachtige vrouwelijke kleuren en wat een hoop mooie producten om uit te kiezen, het voorjaar van 2015 wordt vrolijk en kleurrijk dat is zeker.

IMG_0849

Het huis Dior komt met een zeer kleurrijke vrolijk collectie, het voorjaar wordt mooi, zoet en vooral zacht. Met veel prachtige pasteltinten en super vrouwelijke roze tinten. Zachte een delicate kleuren, vrouwelijk zoet verpakt in het altijd mooie en krachtige midnight blue wat wij van het huis van Dior kennen, onmiskenbaar.

“Dior opens the gate to its kingdom as a welcome to spring. A virtuoso of color, the House sets the tone for the season and adorns its iconic palettes with the personal crest of Christian Dior.”

Een kijkje in de wereld van Dior, Kingdom of Colors Spring Makeup Collection 2015. Ook weer het bloemige thema, roze, zachte kleuren, pastel en zoet. Zachte tinten die goed passen bij groen, bloei en het voorjaar. Een inspiratie voor het voorjaar zeker, het mag zoet en roze en vooral vrouwelijk zacht dit voorjaar.

” This springtime sees beauty blossoming, illuminated by cheerful and pastel shades: the Kingdom of Colors collection offers make-up in the same soft and delicate colours that were such loved by Christian Dior. Inspiring, exhilarating and sublime, they unveil their kingdom in a luminous and captivating world that is deeply Dior.”

 

De New Look Spring 2015 Kingdom of Colors van Dior wordt gevangen in een prachtig make-up palette, Monogram Colours. Deze parel van Dior kost rond de € 75,-, een behoorlijk uitgave als je het mij vraagt. Als gek bent op Dior, paletten en dit soort prachtige kleuren, misschien wel perfect zo een alles in één oplossing. Heel mooi voor de heb, maar ik weet niet of ik deze zou kopen.

” Eyelids are embellished with almond green or intense purple, shimmering silver or deep black. The complexion is velvety with a matt feel, the face catches the light with glowing radiance on the features, cheekbones are luscious, kissed with a touch of coral blush. Lips are delicately parted into luxurious pink, bright pearl or delicate tulip.
The two new limited edition 5 Couleurs palettes offer shades of green (466 House of Greens) or pink (856 House of Pinks). Diorblush generously kisses cheekbones with bright cherrypink. Diorshow Mono creates fiery eyes with a magical silver-tone eyeshadow.”

IMG_0850

Ook een limited edition is het legendarische 5 Couleurs palette, versierd met het wapen van het huis Dior, in twee lente kleuren combinaties gemaakt voor deze collectie. Je kan kiezen uit een groen combinatie en roze combinatie. Voor deze prachtige oogschaduw palletten betaal je rond de € 59,- en mag ik je als tip geven het groene palette eens te gaan bekijken, wat een unieke kleuren.

IMG_0851

Dior creëert de eerste gel blush voor wangen en lippen voor een langhoudende rozige blos. De 2-in-1 hybride formule zorgt voor een luchtige en stralende finsh. Dankzij de Fresh Color Reveal™ technologie reageert Cheek & Lip Glow direct op het vochtgehalte in de huid en op de lippen. Dit zorgt voor een uniek docht zeer natuurlijke rozige glow voor jou. Wil je deze nieuwe Cheek & Lip Glow proberen dan moet je wel even de portemonnee omkeren, deze komt op rond de € 39,-.

IMG_0852

Dior blush komt in 4 kleur groepen; roze, rood, koraal en nude. Een unieke formule geeft het maximum aan pigment af en zorgt voor een zeer zachte blush, welke heel mooi versmelt met de huid. Ook zeer geschikt om te contouren. Voor een prachtige teint blush betaal je rond de € 47,-. ze zijn onweerstaanbaar mooi. Ik houd van de blus van Dior.

IMG_0853

Screen Shot 2015-01-26 at 20.26.51 Screen Shot 2015-01-26 at 20.26.59

De prachtige lipstick komt in verschillende kleuren, een zacht perzik (Débutante), een stralend koraal (Belle de Printemps), een ijzige beige (Palais), een rosewood (Fleur de Lys),  een klaproos rood (Cotillon) en een heerlijke diep framboise kleur (Gala). Deze prachtige zeer voedende en hydraterende lipsticks kosten rond de € 35,- een beetje de standaard prijs voor een lip-beauty van Dior.

Het is een prachtige collectie, eentje die ik best helemaal zou willen hebben, alle prachtige kleuren, mooie producten, die samensmelten tot prachtige looks deze lente. Ik denk dat deze collectie heel erg snel is uitverkocht. Ik ben heel benieuwd naar de lipstick, ze zijn prachtig en dan die diepe kleur van de Vernis in 660 Glory, die lijkt mij helemaal het einde voor deze lente. Er is online al best wel wat te krijgen, niet alles, of zou het al uitverkocht zijn? In de winkels heb ik deze collectie nog niet gezien en ik ben wat in winkels geweest de laatste weken. Er is weer genoeg om over te dromen en genoeg om uit te kiezen.

Zeg eens eerlijk, Dior of Chanel?

Liefs,

Wojis

4 thoughts on “Dior Kingdom of Colors Collection spring makeup look 2015

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top