Beauty Ods & Ends

Update: Bourjois Magic Nail polish remover

In de zomer van 2014 kocht ik twee de Bourjois Magic Nail polish removers, het was een twee halen eentje betalen actie. Twee potjes voor maar € 7,99 sweet, dan kan ik er eentje gebruiken voor donkere nagellak en glitter en het andere potje voor transparant en hele zachte kleuren. Dat de de Bourjois Magic Nail polish remover heel goed werkt, mild is en niet vervelend ruikt, ja dat is duidelijk, dat is inmiddels door wel iedereen besproken. Maar hoe gaat het verder, is het wel handig om twee potjes te hebben. 

IMG_0920-1024x731

Ten eerste heb ik de potjes gemarkeerd, zodat ik ze niet door elkaar zou halen. Dat zou werken als je heel goed oplet en niet het verkeerde potje pakt. Of zoveel haast hebt dat het niet uitmaakt, als je maar remover hebt. Nee, het is dus niet zo dat ik mij er helemaal aan gehouden heb, het bleek voor mij veel handiger om er eentje bij mijn bed te hebben en eentje beneden. Zo zijn ze op beide plekken waar ik mijn nagels onderhoud en lak binnen handbereik. Ook maakt de kleur van de nagellak niet uit voor de vertroebeling, als je voldoende lak, base- & topcoat, verharder en glitter gebruikt, wordt het goedje vanzelf een beetje smerig. Wel is het potje waar de meeste rood en roze nagellak (de donkere kleuren) het meeste in zijn beland het eerste smoezelig geworden. Ik denk dat dat komt door mijn enorme bijdrage Liquid Sand in The Impossible van de O.P.I. Mariah Carey Collection, toch echt nog steeds een favoriet.

Bourjois Magic Nail polish remover is echt fijn en heel handig als je een product wilt laten voorweken. Zelf vind ik het toch prettiger om een watje en flesje remover te gebruiken. Mijn ringvingers en pinken verkrampen voor ik alle nagellak helemaal heb verwijderd. Dus heb ik besloten dat ik voortaan gewoon een enkel potje per keer in gebruik ga nemen en deze zal gebruiken om mijn nagels even voor te weken, vorens ik ze goed en grondig reinig op de ouderwetse manier.

Het is ook niet een hele voordelige oplossing, ook niet helemaal handig in alle gevallen, maar zeker wel fijn om naast de watten en een flesje remover te gebruiken. Ook denk ik dat een nieuw potje (geheel afgesloten) mee gaat in de koffer op vakantie, het is echt heel gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er ook potjes voor tenen en handen, ik heb het nog niet geprobeerd, misschien ooit, als het in de twee voor één actie is. Oh ja en als je het potje ver genoeg kantelt en even wacht, komt er echt wel remover uit stormen, dus pas evengoed op!

Ondanks alle wat negatieve aspecten van deze roze toverpotjes, is de Bourjois Magic Nail polish remover door het resultaat, gemak en vooral door de geur een echte aanrader. Een WojisOnBeauty favoriet!

Wat vindt jij, heel handig of vindt je het weggegooid geld?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Update: Bourjois Magic Nail polish remover

    1. Ik ook, vooral de blushjes zijn magisch mooi.Deze potjes nagellak remover ook zo cute en ze ruiken echt heel lekker. Ik ben natuurlijk groot groot groot fan van de Colour Boost Lipsticks <3.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top