Beauty BeautyBucketList Nieuw/New WojisOnBeauty.com

M*A*C Cosmetics Holiday Collection preview

Zoals ieder jaar kijk ik ook dit jaar weer uit naar de M*A*C Cosmetics Holiday Collection, ze zijn zo spectaculair en ik vind de Holiday collectie meestal wel de mooiste van het jaar. De kleuren spreken mij vaak aan en ik vind de verpakkingen altijd zo mooi. Ook dit jaar is de Holiday collectie magisch en sprankelend. Heirlooms, Keepsakes and Objects of Affection, de prachtige collectie van M*A*C Cosmetics dit jaar.

Screen Shot 2014-12-07 at 19.11.23

Tijdens de feestmaand staan Rihanna’s rode en metallic paarse Viva Glam Lipsticks centraal in een fluwelige, zachtrode verpakking (€ 39,50), door haar gesigneerd. Ze zijn verpakt in een stijlvol limited-edition Viva Glamorous tasje. Bovendien zijn zes van de meest iconische Viva Glam kleuren voor de eerste keer samengebracht in een nieuw Viva Glamorous Lip Palette (€ 38,50) met glanzend beigeroze en parelmoeren pruimpaarse tinten. Ook leuk om te weten is dat alle inkomsten van Viva Glam gaan naar de hulp voor vrouwen, mannen en kinderen met HIV/AIDS.

Screen Shot 2014-12-07 at 19.10.53

Verwen jezelf met één van de drie limited-edition compacts met kroonjuwelen van kleur, elk met acht bij elkaar passende kleuren in drie gracieuze paletten (€ 43,-): Plum, Smoky en Beige. De stijlvolle compacts met spiegeltje schitteren in glinsterend grijs, zwart en crème en hebben als elegant accent een prachtige camee.

Screen Shot 2014-12-07 at 19.10.58

Stijlvolle metallics zijn de essentie van koninklijke elegantie. Voor een geraffineerde look is er de Keepsakes/Silver Lip + Eye Bag (€  60,-) met een quad van vier Mineralize Eye Shadows plus het zachte, dromerige roze van Mineralize Rich Lipstick en het frosted roze van Mineralize Glass om de lippen te accentueren. Ze worden geleverd in een elegant grijsglanzend make-uptasje, afgewerkt met een camee in het lipje van de rits.

Screen Shot 2014-12-07 at 19.11.03

Kleur is oppermachtig met prachtige tinten van In Extra Dimension Eye Shadow, In Extreme Dimension Lash en Powerpoint Eye Liner in een zwarte en zilveren kleurschakeringen. Ze zitten in een limited-edition crème-kleurige glitter make-up bag (€  43,-), afgewerkt met pareltjes en een camee in het lipje van de rits. Deze kostbare must-haves zijn gemaakt om mee te pronken!

Screen Shot 2014-12-07 at 19.11.08

Geen enkel bijrolletje is compleet zonder een prachtige uitstraling. Drie M∙A∙C Brush Kits in Mineralize, Studio en In Extra Dimension (€ 55,-) geven je eindeloos veel opties voor een afspraak die je nooit zult vergeten.

Screen Shot 2014-12-07 at 19.11.13

De M∙A∙C Keepsakes Face Palette (€ 43,-) zijn beschikbaar in twee kleurpaletten, Natural en Smokey, elk met drie eye shadows, een Iridescent Pressed Powder, een Cream Colour Base en twee Lipsticks, in een reeks elegante nude tinten die ervoor zorgen dat je er gewoonweg goddelijk uitziet, zowel overdag als ‘s avonds. De stijlvolle compacts met spiegeltje schitteren in glinsterend grijs, zwart en crème hebben als elegant accent een prachtige camee.

Screen Shot 2014-12-07 at 19.11.19

Er ten alle tijden vorstelijk uitzien, vereist een vleugje organisatie en een scheutje fluweel en satijn. We introduceren hierbij jouw nieuwe, onmisbare reisgenoot. Pak al jouw make-up en kwasten in de M∙A∙C Hanging Travel Bag (€ 36,-) in en je vertrekt in koninklijke stijl. Enkel online verkrijgbaar!

Screen Shot 2014-12-07 at 19.11.28

De feestmaand wordt een kleurrijke maand dankzij de mini-kits (€ 33,-) met goudkleurige tinten Lipglass, Pigment en Glitter, verpakt in glanzende doosjes en versierd met een camee.

Deze collectie is nu al verkijgbaar in de M*A*C Cosmetics Webshop en een aantal producten zijn verkrijgbaar in de Douglas Webshop. Ik heb nog geen mail ontvangen dat ze ook al aan de counters verkrijgbaar zijn, wel beginnen wat items bij de Bijenkorf Online binnen te druppelen.

Wat kies jij, of weet jij het ook nog niet?

Merry Christmas,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top