Beauty

Nieuw van Oriflame | Giordani Gold Eye Shadow Quad & Incredible Length Mascara

Zoals ik vorige week al mocht melden, breidt Oriflame Sweden ook dit seizoen haar prestigieuze Giordani Gold lijn uit. Wij konden al genieten van heel veel producten, zoals de prachtige Perfecting Make Up Base, Age Defying Foundation en Sheer Powder. En vandaag laat ik jullie de drie luxe Eye Shadow Quads en de weelderige Incredible Length Mascara zien. De basis staat als een huis, nu mogen we beginnen met de aankleding. Laten wij eens kijken wat de Giordani Gold lijn nog meer in petto heeft dit seizoen.  IMG_6926

“Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads zijn elegante doosjes – inclusief spiegeltje- met vier intense kleuren luxe, langhoudende oogschaduw. De rijke textuur met silicaparels hecht zich aan de huid, voor prachtige kleuren die gemakkelijk aan te brengen zijn en die niet ophopen in de oogplooitjes. Verkrijgbaar in drie varianten: Smokey Grey, Divine Brown en Radiant Plum.”

IMG_6764

Prachtige zwarte doosjes met vier kleuren complimenterende oogschaduw. De spiegel in het doosje is perfect te gebruiken, klapt helemaal om, ook zit er een spons-applicator bij, maar die gebruik ik niet. Ik gebruik alleen kwasten of mijn vingers. Op het eerste gezicht weinig shimmer en glans, maar wel heel erg gepigmenteerd en de kleurencombinaties zien er goed uit. De mascara is zwarter dan zwart, dat geef ik je vast mee en dat vind ik zelf heel erg mooi.

IMG_6924

“Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara is verrijkt met silica microvezels voor elegante, lange en verleidelijke wimpers met perfecte definitie. Het stimulerende Revivere Lash System zorgt ervoor dat de wimpers gezond en sterk worden en flexibel blijven. De microvezels worden door de intens zwarte formule aan de eigen wimperhaartjes bevestigd, waardoor deze vele malen langer worden en zorgen voor een chique, elegante oogopslag. Verkrijgbaar in de kleur Black.”

IMG_6770

Helaas zat het licht heel erg tegen, maar ik denk dat ik wel heel goed over kan brengen wat ik bedoel. Het eerste Eye Shadow Quad wat ik wil laten zien is Divine Brown. Deze bevat vier hele mooie zachte kleuren, welke allen een natuurlijk ondertoon hebben en de donkerdere kleuren neigen naar Taupe. Je krijgt een bruine tint met een subtiele shimmer, een bijna geheel matte lichtbruine kleur, een lichtbruine/goud satijnen kleur en een matte donkerbruine kleur. Hier kan ik heel kort over zijn, Devine Brown is prachtig. De kleuren zijn heel natuurlijk en bevatten een zeer subtiele shine. Je kunt geen fouten maken als je het mij vraagt, van een dagelijkse make-up tot een zeer feestelijke, met Devine Brown maak je altijd een elegante look. Ik heb wel nog een donkerbruin potlood gebruikt rond mijn ogen, verder alleen de kleuren uit het Dive Brown Eye Shadow Quad.

IMG_6910

Uiteraard heb ik hier lekker Incredible Length Mascara op en ongegeneerd twee lagen. Het effect is mooi! Helemaal niet korrelig, spinnenweb-big of plakkerig. De finish is niet helemaal poederig, het is meer assig, daar doet de kleur mij ook aan denken [verbrande lucifer]. Mijn wimpers ogen zeker langer, voller en ze zitten heel erg mooi, helemaal niet aan elkaar gekleefd of verzwaard. Heerlijk!

IMG_6769

Dan door met wat lastigere kleurencombinatie, althans voor velen van ons. Smokey Grey, een quad wat veel van ons zouden laten liggen als we mogen kiezen uit meerdere opties. En dat is heel erg jammer, want door de textuur van deze oogschaduw is ook het Smokey Grey palette heel erg toegankelijk. Hier is er veel verschil tussen lichte en donkere kleuren, maar verder is het verloop van de textuur niet zo divers. De donkergrijs met een subtiele shimmer is heel mooi, deze is ook heel mooi om als uno te dragen. De matte witte kleur vind ik niet zo, het is geen fijne oogschaduw-kleur en ook geen mooie kleur om highlighter op mijn huid, te wit en het staat nep. De muisgrijze kleur met een prachtige shimmer en fijne glitter is wel weer heel uniek. Deze geeft een heel mooi zilverkleurig effect, zonder dat je er meeteen als een kerstbal bij loopt. En als laatste een erg matte heel erg donkere grijze kleur, bijna zwart, maar net niet helemaal. Toegegeven dat het niet voor iedereen is voor een gemiddelde woensdag of donderdag, maar het zijn zeker kleuren waar je voor elk feestje een prachtige smokey look mee kunt maken. Ook is dit quad-je goed voor een echte smokey eye.

IMG_6913

Bij deze donkere look heb ik zwart oogpotlood gebruikt en deze gefixeerd met het donkerste kleurtje grijs uit het palette. Deze combinatie vind ik heel erg mooi, ik kreeg het helaas niet goed op de foto. Het is wat poederig en vlak, maar als je meer power wilt doe je er gewoon een gekleurde basis onder. Voor mij is het wel goed zo, gewoon mooi smokey. Deze quad heb ik ook al gepaard met een paars potlood en een klein beetje paars in de ooghoeken, maakt het meer draagbaar voor overdag.

IMG_6768

Als laatste breng ik jullie Radiant Plum, een kleur waar de meeste dames voor zouden gaan denk ik. Deze bevat een matte Marsala-kleurige oogschaduw en een goudkleurige satijnen shimmer, twee kleuren die het palette maken. Dan een zeer lichte eggshell kleur met een peachy ondertoon, een erg poederige matte kleur die mij helemaal niet staat. Maar heb je een porseleinen huidje, is dit denk wel een winnaar. De paarse oogschaduw met een bijna gouden shimmer is ook wel een plaatje. Deze geeft op mijn huid meer roze dan echt paars, maar is heel erg mooi.

IMG_6915

Je kunt de combinatie van paars met grijs niet zien, ik heb die twee kleuren oogpotlood gebruikt, zelf vond ik het heel mooi staan met de Marsala en de paars. Dit is denk ik wel mijn favoriete palette van de drie, omdat het in elke combinatie heel natuurlijk oogt, maar met een grote knipoog naar kleur. Fijne kleuren en ze passen heel goed bij mijn eigen teint en kleur ogen. Hier word ik gewoon heel blij van.

De Giordani Gold Eye Shadow Quads zijn niet extreem, ze zijn niet heel vernieuwend, maar vormen een stevige basis waar je verder op kunt bouwen. Mocht jij net als ik heel erg gek zijn van mooie opaque lipsticks, zijn deze quads echt voor jouw, je kunt het niet verkeerd doen. Heb je altijd een smokey eye willen proberen, maar niet met erg dokere discobal kleuren, Smokey Grey is voor jou. Houd jij van natuurlijke kleuren, maar wil je wel een beetje een ‘Oemf’? Ga voor de Divine Brown, de subtiele shimmer geeft je net wat feestelijks. En is plum jouw ding, sla de Radiant Plum quad niet over, zij zal al jouw mooi lipsticks en lipglossjes moeiteloos vergezellen naar elke gelegenheid.

Langhoudende goed te mengen oogschaduw, zonder twijfel. Beetje poederig, maar de fall out valt heel erg mee. Ik heb geen last gehad van ophoping in mijn rimpels en vouwen, ook heb ik geen allergische reactie of andere ongemakken ervaren. Gewoon hele fijne oogschaduw die heel erg gemakkelijk aan te brengen is en zelfs met je vingers mooi te blenden is. Zelf gebruik ik uiteraard wel oogschaduw primer en wat ik ook heel mooi vind en wat de kleur mooi ophaalt, een vloeibare oogschaduw zoals Gold Sparkle.

Alle genoemde producten en de rest van de Giordani Gold lijn zijn verkrijgbaar in de Oriflame Webwinkel en via één van de verkoopadviseuses.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quad kosten normaal € 24,- per stuk, nu zijn ze met korting verkrijgbaar voor maar € 11,99. Incredible Length Mascara kost normaal € 18,- en is ook tijdelijk met korting voor € 8,99. Perfecte cadeaus voor onder de boom.

Wil je meer looks zien, laat mij dan weten van welke Quad?!

Xo,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

3 thoughts on “Nieuw van Oriflame | Giordani Gold Eye Shadow Quad & Incredible Length Mascara

    1. Divine Brown is echt een prima vervanger voor de UD Basics, nog compacter voor in je tas. Het is ook een mooie basis, voor wat meer uitgesproken kleuren zoals die uit de UD Naked paletten. En de oogschaduw is van goede kwaliteit. Oh en nog met korting op het moment, dat was ik vergeten te melden. Zal ik nog even doen. De Radiant Plum is opzichzelfstaand een heel mooi palette, daar kan je altijd mooie looks mee maken en ik vind het heel mooi, want ik houd van kleur. Radian Plum gaat bijvoorbeeld heel goed met Naked3, wonderbaarlijk mooi.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top