Beauty BeautyBucketList Fashion Fun LifeStyle Looks Nieuw/New WojisOnBeauty.com

Shoplog(je); Amsterdam, early start birthday present(s) & Dolce & Gabbana

Het was druk in huize WojisOnBeauty, want ik ben bijna jarig, ja ja ik hoor jullie denken… dat is toch pas ergens in november?! En ja dat klopt, maar ik vind het zo fijn om jarig te zijn, daarom begin ik in september al met de voorpret en voorbereidingen. Zo moeten er cadeau’s gekocht worden, er moet een plan van aanpak worden gemaakt en er moet vast fun met de hoofdletter F worden ingezet. Zo gaat er geen jaar voorbij dat ik niet voor mijn verjaardag een tripje of twee Amsterdam doe en bij Amsterdam hoort voor mij uiteraard een bezoek aan de Bijenkorf. Het eerste bezoek aan de Bijenkorf zit er al op, wellicht kan ik er nog eentje uitpersen met de Drie Dwaze Dagen, ze hebben van de Bijenkorf weer enorm hun best gedaan, de aanbiedingen zijn super. 

Om eerlijk te zijn vergeet ik heel vaak dingen te laten zien, vooral als ik iets nieuw koop en ik het niet kwijt kan in de SeeBuyTry, dan blijft het ongezien totdat het eens in een look of review voorbij komt, als het al online komt. Daarom heb ik mij voorgenomen deze keer meteen een shoplogje te maken, ik heb best wat leuke aankopen gedaan en ik had het beloofd, in verband met mijn nieuwe bril en mijn pre-birthday-presents. So here we go.

IMG_4632

Mijn nieuwe bril van Dolce & Gabbana, zwart hoogglans. Ik kocht mijn bril bij EyeWish Opticiens. Moet nog wel even de pootjes laten stellen, zit nog niet perfect, het is wel weer even wennen hoor een nieuwe bril.

IMG_4500

Black is back baby! Ik houd van dit soort monturen in zwart, de nieuwe collectie van D&G is ook wel heel erg tof.

IMG_3458

Mijn liefde voor Smaak is groot, na Bas is Ward nu ook mijn vriendje en dat met een mooie korting, the best birthday present ever (er is nu sale bij Smaak Amsterdam).

IMG_3459

Hoe leuk is dit, ik houd van dit soort dingen, niet alleen heel attent, maar geeft gewoon de aankoop een extra zing. Thanks lieve Smaak Amsterdam X. Ward in Blossom… nu kan ik alleen niet meer refereren naar mijn tas met ‘ze’ en ‘haar’, Ward is een stoere tassen naam.

IMG_3461

De details zijn perfect mooi, dit is echt een tas voor mij, Smaak-je-wel. En mijn lieve Martine kocht meteen een bijpassende sleutelhanger voor mijn verjaardag (alvast) en ik mag ‘m al gebruiken… hoe lief is dat X. Blossom all the way <3.

IMG_3465

Bij de Bijenkorf kocht ik van het eigen merk een paar mooie gele lederen handschoenen, ik vind ze zo mooi, ik wilde ze al een tijdje hebben. Verder had ik geen tijd voor de cosmetica counters en bij de tassen was veel te druk om nog foto’s te maken en te ooglen.  En ik heb niet eens schoenen kunnen passen dus een tweede tripje is wel geoorloofd dacht ik zo. Ik ga zo graag met de Drie Dwaze dagen, misschien moet ik het gewoon doen, regelen dat ik in ieder geval bij de opening kan zijn woensdag, met Joanna Lumley, maar online orderen kan ook, ik ben natuurlijk BIJmember.

IMG_3469

 Dan nog snel naar Lush en oh wat was het druk in de stad en in de winkel, ik had het snel gezien en legde alles wat ik moest halen in mijn mandje. Toen ben ik nog even naar Rehab gelopen, op advies mijn mijn Facebook friends en na één flinke snuif was ik verkocht. Dat was het dan ook, want voor de rest had ik geen zin om te dringen, dat ontneemt mij het snuffel-en-struin plezier. Dus snel op WojisOnBeauty Rehab Shampoo van Lush.

IMG_4659

Op herhaling uiteraard Sweetie Pie Jelly, wij willen en kunnen niet meer zonder, als je bij Lush bent, probeer het gewoon eens lekker.

IMG_4657

Dan ook nog twee zeepjes op herhaling, Top of the Blocks met Karma en met Honey I Washed The Kids, onze favorieten en de best verkochte zeepjes van Lush. Mooi gesneden en lekkere grote stukken, misschien dat ik ze nog halveer en voor de badkamer en toilet gebruik.

IMG_4656

Volgens mij vergeet ik nog wel een paar dingen, als er nog meer te bloggen valt, dan komt dat nog wel een keer. Ik heb nog een hele stash aan producten die ik aan het testen ben en nog over wil schrijven. Oh ja… mijn nieuwe vest, ik heb een vest gekocht, omdat het te warm was voor mijn corduroy jasje wat ik aan had. Die komt vast nog wel in een look voorbij, was een bijzonder leuke impuls aankoop.

Op naar de volgende shoplog en uiteraard op naar mijn verjaardag, mag niet stilletjes voorbij gaan toch?!

Heb jij ook een Smaak Amsterdam tas en welke is dat dan en ben jij er heel blij mee en waarom (vraag niet teveel toch)?

Ciao,

Wojis

3 thoughts on “Shoplog(je); Amsterdam, early start birthday present(s) & Dolce & Gabbana

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top