Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

BeautyBox van september, doosje vol lieferdjes

De BeautyBox van September is ook binnengekomen afgelopen week en hij is zwaar, echt zwaar. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en had nog helemaal geen foto’s of posts gezien, dus snel open die box en foto’s maken. De unboxing was super leuk deze keer, je zult het zo zien, erg leuke box BeautyBox-team! 

Kijk kijk kijk, super funny of niet? Ik moest er wel om lachen en ik was nog nieuwsgieriger naar de inhoud van de september issue van de BeautyBox.

IMG_4634

Don’t feel blue, what’s inside wil love you.

IMG_4635

En dit kwam tevoorschijn, Anastasia en een merk, Maria Nila Stockhol, waar ik nog nooit iets van heb mogen proberen. Dit soort boxen maken het zo leuk, ik kan niet wachten om de producten te gaan gebruiken.

IMG_4636

Een uitgebreid assortiment aan producten, fantastic! Dit zijn wel de merken waar een beautylover heel blij van wordt. Je kan op de website van Maria Nila de producten ontdekken, maar gelukkig zijn ze via verschillende webshops in Nederland te krijgen. Je kan bij de John Beerens online shop ook heel veel producten bestellen.

IMG_4637

De Anastasia folder helpt iedereen die online wil bestellen aan de juiste kleur, vind ik altijd heel handig, anders heb je helemaal geen referentie.

IMG_4639

Dan de inhoud van de box, waar het allemaal om draait natuurlijk.

IMG_4640

Zien jullie ook Scottish Fine Soaps, een engels huid- en haarverzorgingsmerk, ik was daar van de zomer zo blij mee, ik had de shampoo en conditioner, Nu zit er een bath & showergel in de box en en body milk, die ga ik meteen gebruiken, ze ruiken heerlijk.

IMG_4643

Ik mis de zomer nu al, ik had er nog lang geen genoeg van en gelukkig hoeven wij de zon nog niet te missen. Wel is het fijn om wat heerlijke producten te krijgen, dat maakt het wel een beetje beter.

IMG_4644

Hier kijk ik pas in als ik ga schrijven, ik vind het veel leuker om de producten uit de doos te halen, alle verpakkingen te lezen en te gaan ruiken en testen. De prijzen interesseren mij niet zo, ik vind het gewoon leuk om dingen te testen die ik nog niet ken. Maar voor mensen die het wel heel belangrijk vinden, hier staan de prijzen voor je op een rij.

IMG_4646

Super! Ten eerste kon ik wel weer een haarmasker gebruiken, was er al een tijdje doorheen. Het Maria Nila Stockholm Palett Luminous Colour haarmasker is het perfecte product voor gekleurd haar, nou kom maar op. Mijn gekleurde koppie is wel toe aan wat extra verzorging en wat extra glans sla ik nooit af. Deze is full size dus uitermate geschikt om langdurig te testen en verslag uit te brengen.

IMG_4647

Liefjes, ik vind jullie zo lekker ruiken, Scottish Fine Soaps bath & shower gel en body milk. Heel jammer dat het kleine flesjes zijn, maar ik ga hier zo van genieten.

IMG_4649

Wow, dit is zo leuk, mijn eerste Anastasia product, ik heb het wel eens gebruikt, maar nog nooit aangeschaft, dus ik vind dit wel heel erg leuk. De clear brow gel, een gel voor je wenkbrauwen, om ze te fixeren en mooi te houden gedurende de hele dag. Ook werkt deze als een conditioner, ik ben zeer benieuwd.

IMG_4650

Mario Badescu Skin Care een merk waar ik heel veel aan te danken heb, ik heb de producten ook met heel veel plezier gebruikt. Wel weer fijn om de fantastische Enzyme Cleansing Gel te kunnen gebruiken.

Dat was ‘m weer, doosje vol met heerlijke producten. Een super leuke box deze maand, bedankt BeautyBox-team.

Liefs,

Wojis

One thought on “BeautyBox van september, doosje vol lieferdjes

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top