Beauty BeautyBucketList

SeeBuyTry: Gamila Secret Lively Lemongrass Cleansing Bar

De Gamila Secret Cleansing Bars, wie kent ze niet?  Ik heb er zoveel goeds over gehoord en gelezen, maar ik heb deze tot nu toe nog nooit zelf geprobeerd. Ik kocht de Lively Lemongrass, omdat deze lekker fris ruikt en de huid egaler, minder glimmend en fluweelzacht zou maken. Deze heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking, reguleert de talgafscheiding en vermindert zo acne en puistjes. Perfect voor mijn vettige kop, comedomen en pukkels. Kom maar op met de fantastische ommezwaai, de perfecte huid, de stralende natuurlijke glans, ik ben er klaar voor en ik verwacht wonderen. 

IMG_0816

Gamila Secret is een 100% natuurlijk product, een zeepje vervaardigd uit meer dan 80% Extra Virge olijfolie. Het is geen gewoon zeepje, deze cleansing bar is geschikt voor je gezicht, lichaam, voeten en intieme delen. Je kan het gebruiken onder de douche en in bad, als scheerschuim, maskertje en als voorbereiding op een scrub. Ook heb ik gehoord dat mensen hun haren ermee wassen en zelf de tanden ermee poetsen, ik ga het meemaken.

Naast de Lively Lemongrass heb je nog een variatie aan mogelijkheden. De Original is niet verrijkt met essentiële olie, dus als je niet houd van essentiële olie of je kan er niet zo goed tegen, ga dan voor de Original. Verder kan je kiezen uit de volgende versies;

 • Miracle Mentha
 • Lavender Heaven
 • Spearmint Sparkle
 • Lively Lemongrass [deze heb ik gekocht]
 • Jasmine Comfort
 • Reviving Rosemary
 • Soothing Geranium
 • Creamy Vanilla
 • Wild Rose
 • Precious Pomegranate

Op het doosje kan je lezen wat de desbetreffende zeep voor je doet, je kan ook gewoon alleen op je neus afgaan. Ze hebben het ons gemakkelijk gemaakt, er zit namelijk een gaatje in het doosje, als je zachtjes in het doosje knijpt, ruik je de geur van de zeep.

IMG_0820

Wel zo fijn om te weten, alle zeepjes zijn 100% puur en natuurlijk en geschikt voor de gevoelige huid. Er is ook geen kunstmatig parfum, conserveringsmiddel of kleurstof aan toegevoegd. Ook is er niet getest op dieren. Als je een hele gevoelige huid hebt, of gevoelig bent voor essentiële olie wordt de Original aangeraden.

IMG_0819

Er zit ook een boekje bij waarin je wat meer kan lezen over de oorsprong van deze bijzondere zeep. Het ziet er allemaal heel erg mooi, clean en puur uit, ik houd hier wel van en ik kan je zeggen dat de Lively Lemongrass erg lekker ruikt. Ik kocht mijn Gamila bij de Douglas en ik heb er € 23,95 voor betaald.

IMG_0824

Ben jij ook zo benieuwd, houdt de site dan in de gaten, ik ga lekker aan de slag met mijn nieuwe zeepje, ik heb zo het idee dat dit wel eens de reiniger kan zijn die mijn huid er weer bovenop helpt. Voorlopig heb ik wel even genoeg te testen, eens kijken op welk stukje huid ik ga beginnen.

Heb jij al ervaring met Gamila Secret en ben jij ook zo ontzettend enthousiast?

Tot snel X,

Wojis

4 thoughts on “SeeBuyTry: Gamila Secret Lively Lemongrass Cleansing Bar

 1. Ik ben heel benieuwd wat je ervaring is! Een paar jaar terug heb ik deze zeep ook geprobeerd en toen merkte ik helemaal geen verschil. Dus wel nieuwsgierig of het voor anderen wel werkt 🙂

  1. Ik heb al eerder zeer goed resultaat behaald voor mijn gezicht met natuurlijke olijfzeep. Ik kan het dus goed vergelijken. Ik ga er dan ook van uit dat ik veel problemen ga verminderen door deze zeep dagelijks te gebruiken. Mocht dat tegenvallen hoor je het snel. Ik ga ook alles proberen, haren wassen, scheren enz.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top