Beauty Fun LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends WojisOnBeauty.com

Up close and personal, de TMI Tag [Too Much Information]

Ik moest even slikken, ik ben niet zo goed in dit soort dingen en vaak vind ik ze ook niet zo leuk om te doen moet ik eerlijk zeggen. Deze tag wel, de TMI tag kreeg ik van Natasja van BeautySpots.nl en ik vond haar antwoorden zo open en eerlijk, dat ik meedoe deze keer. Ik hoop dat je trots bent Natasja, it’s all your doing darling :-).

1. Wat draag je?

Het liefst zo min mogelijk, ik heb vooral een hekel aan sokken, maillots, panty’s en leggings, het zit nooit echt lekker, kruizen draaien, of de pijpen en dan dat elastiek, of tot aan je tepels of het trekt altijd naar links. Ik houd ook niet van laagjes, ik vind laagjes ingewikkeld en ik raak er van in de war, teveel kleding is gewoon niet lekker. Het liefst draag ik een broek en een shirt met soms een vest of jasje, of een lekker een jurkje met eventueel een vest of jasje, maar als het even kan geen laagjes. Rokken heb ik, draag ik ook wel eens, maar liever een jurk of een broek. Thuis als ik comfy ga oude sportkleding, de sokken van mijn man als het koud is en een oude zeer lelijke paarse badjas met capuchon. Bij die badjas heb ik ook een soort roze pyjamabroek, die is ook zo lelijk.

2. Ben je wel eens verliefd geweest?

Uiteraard! Extreem misselijkmakend heerlijke giechelend over the moon verliefd, maar niet vaak, ik denk maar drie keer echt. Ik ben dol op liefde en verliefd, ik houd van houden van, maar ik ben voorzichtig met mijn hartje, ik vertrouw mensen niet zo snel, want als het tegenvalt doet het zo zeer.

3. Heb je wel eens een vervelende break-up gehad?

Nooit en als dat zo is, in wat voor context dan ook, het spijt mij enorm, het was niet de bedoeling.

4. Hoe lang ben je?

164,5  cm en niet meteen lachen om die halve centimeter, want als je niet zo groot bent is een halve centimeter nou net het verschil, 0.329% om precies te zijn in mijn geval.

5. Hoeveel weeg je?

65,2 kg schoon aan de haak.

6. Heb je tattoo’s?

Zeker niet en die komen er ook niet, het hoort niet bij mij.

7. Heb je piercings?

Ook niet en die komen er ook niet, alleen gaatjes in mijn oren en dat is genoeg.

8. OTP?

Yeah you know me 😉

9. Wat is je favoriete fictieve TV koppel?

Dit vind ik een lastige, omdat het uiteraard verschillende kanten op kan, maar het koppel wat mij het meest heeft geraakt heb ik gekozen. Cherry White & Dodger, het is wellicht niet helemaal een echt koppel, maar ik vond het mooi en zij zijn mij zo bij gebleven.

10. Wat is je favoriete serie?

Heb ik niet, ik kijk nu Gooische Vrouwen (beter laat dan nooit) en Columbo (oude detectives ben ik dol op; Frost, Morse, Murder She Wrote allemaal geweldig in my book), onlangs gekeken naar True Detectives (erg goed, wel heftig en gewelddadig) en wij zijn begonnen met The Following. Blacklist ben ik ooit aan begonnen, maar dat ligt nu even stil, ik heb gewoon niet zoveel tijd… ik neem niet zoveel tijd om series te kijken. Oh en wat ik een echte aanrader vind en welke ik om de zoveel jaar opnieuw kijk is The Vicar of Dibley, daar moet ik altijd zo om lachen.

11. Wat is je favoriete band?

Heb ik niet, echt waar niet, ook niet een favoriete artiest.

12. Wat mis je?

Mijn moeder, de zon, mijn familie, de bergen en een mooi paar Louboutin pumps.

13. Wat is je favoriete liedje?

You do something to me – Paul Weller.

14. Hoe oud ben je?

38.

15. Wat is je sterrenbeeld?

Schorpioen natuurlijk.

16. Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een partner.

Eerlijkheid, humor, compassie en passie, in mijn geval ook gevonden.

17. Wat is je favoriete quote?

Eentje die altijd in mijn achterhoofd zit, iets wat mijn moeder altijd zei: ‘als je niks liefs kan zeggen, zeg dan niks’.

18. Wie is je favoriete acteur?

Keanu Reeves, ik vind hem lief.

19. Wat is je favoriete kleur?

Ik vind dit een lastige vraag, ik houd van heel veel kleuren, maar de kleur waar ik echt gek op ben en waar mijn oog altijd op valt is Framboise, de kleur van framboos. Ik schrijf dit en denk, dat weet eigenlijk helemaal niemand over mij, ik denk zelfs dat mijn man dit niet weet. Het is ook al heel lang de mooiste kleur, sinds ik als klein kind mijn handjes, kleding, benen en toet had besmeurt met framboos, bij mijn opa, die verbouwde frambozen. De diepe roze-rode kleur die zo intens is als de zon, zo verleidelijk en zoet, ik was verkocht. Ik denk dat het ook te maken heeft met de associatie van geluk, zomer, familie, natuur en de bergen.

20. Harde of zachte muziek?

Harde muziek, niet oorverdovend hard, maar zo hard dat het alle dagelijkse geluiden overstemt. En het maakt mij niet uit welke muziek het is, als ik het mooi vind dan mag het hard.

21. Waar ga je naartoe als je verdrietig bent?

Als ik verdrietig ben dan ben ik het liefst thuis, voordat mijn moeder overleed ging ik naar mijn moeder, maar nu is dat altijd bij ons thuis, met mijn gezin. Dan voel ik mij altijd veel beter en kan ik gewoon mijzelf zijn.

22. Hoe lang douche je?

Ik wil als eerste zeggen dat ik elke dag douche, minimaal één keer! Zo dat moest er even uit, sommige mensen zullen begrijpen waarom. Verder hangt het af van hoeveel tijd ik heb, een doordeweekse werkdag een minuut of 5 tot 7, ik neem liever wat meer tijd voor het smeren en aankleden. Als ik meer tijd heb douche ik wat langer, maar ook niet mega lang, smeren, aankleden en tutten is mijn gelukzalige momentje.

23. Hoe lang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend?

Ongeveer een half uur in totaal; douchen, smeren, aankleden/tutten. Als ik meer tijd heb dan neem ik die ook wel. Mocht het zo zijn dat ik echt bloed spoed heb, kan ik het ook in 15 minuten, maar niet tegen mijn man zeggen. Echt happy ben ik dan niet zeg maar, dan start mijn dag gewoon niet lekker en is er geen koffie tegenop gewassen.

24. Ben je ooit in een fysiek gevecht terecht geraakt?

Nee, gelukkig niet, zit ik ook niet op te wachten, ik ben dol op mijn koppie en mijn tanden.

25. Wat is een turn-on?

Intelligentie & humor.

26. Wat vind je een afknapper?

Slechte persoonlijke hygiene, opscheppen, zomaar aan mij zitten, dat zijn echt ontzettende afknappers.

27. Wat is de reden dat je een blog bent gestart?

Een echte duidelijke reden is er niet, ik wilde al heel lang en site of blog voor en van mijzelf, maar daar kwam gewoon nooit iets van. Geen tijd, geen zin, geen idee waar ik moet beginnen, de redenen die vaker in de weg zitten. Op een avond was het genoeg ik wilde iets zeggen en mijn ideeën posten, iets hebben van alleen mij, ik vroeg mijn echtgenoot mij te helpen met de technische kant en mijn blog was 15 minuten later up and running en ik ben niet meer gestopt.

28. Heb je angsten?

Ja, meer hoef ik niet te zeggen toch? Iedereen heeft angsten, of dat denk ik in ieder geval. Het is volgens mij de truc ze te erkennen zodat ze je niet in je ass bijten als je even niet oplet. Naast het feit dat ik niet dol ben op insecten, en ik mij erg ongemakkelijk voel in het donker, heb ik ook werkelijke angsten. Het opvoeden van mijn kinderen beangstigt mij wel eens, je wilt ze puur en zacht afleveren met gezond verstand, maar deze maatschappij wordt killer en harder, dat maakt mij wel eens bang.

29. Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt?

Een persoonlijk gesprek met iemand, het ging over mij, hoe ik mij voel en wat ik meemaak. Het was een zeer eerlijk en open gesprek en er is meer verdriet dan ik dacht. Gelukkig is huilen lekker en heelt een heleboel wonden, een klein wondertje dat water wat uit je ogen loopt.

30. Wat was de laatste keer dat je zei dat je van iemand houdt?

Ik zeg mijn kinderen elke dag dat ik van ze houd, ik geloof ook tegen mijn man, maar die schiet er nog wel eens bij in sinds wij kinderen hebben (sorry schatje, ik houd van jou).

31. Wat is de betekenis achter de naam van je blog?

WojisOnBeauty is een woordspeling op mijn naam, Wojis wordt vaak uitgesproken als Voice. Dat is het eerste wat in mij opkwam toen mijn man vroeg om een naam, ‘we kunnen het altijd nog veranderen poppie’ zei hij nog, maar dat heb ik nooit gedaan.

32. Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?

The portable Dorothy Parker – Dorothy Parker and Brendan Gill.

33. Wat is de laatste serie die je hebt gezien?

Een aflevering van Gooische Vrouwen.

34. Wie is de laatste persoon met wie je hebt gepraat?

Mijn man, mits één van de mini’s wakker wordt vannacht.

35. Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een bericht hebt gestuurd?

Wij zijn gehuwd, het is mijn lieve echtgenoot.

36. Wat is je favoriete eten?

Groenten.

37. Waar wil je nog graag naartoe?

Geen idee, dat staat niet vast, ik zie wel waar ik nog kom, de enige plek waar ik keer op keer naar terug wil is de plek waar mijn moeder ligt begraven en dat is Kadinjača in Servië. De plek waar mijn geliefde frambozen groeien, ik kan kijken naar het mooiste uitzicht van de wereld imho en kan genieten van mijn familie en de natuur.

38. Wat is de laatste plaats waar je was?

Heerhugowaard of all places :-).

39. Heb je een crush?

Ik doe niet aan half werk, dus nee, een crush heb ik niet.

40. Wat was de laatste keer dat je iemand hebt gekust?

Mijn geluk is dat ik elke dag drie mensen mag kussen, zoveel mogelijk want ik ben dol op kussen. Kussen en knuffelen, dat gaat natuurlijk samen.

41. Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde?

Dat is denk ik inmiddels twee jaar geleden, of bijna twee jaar geleden, misschien wel drie. Mijn voordeel is dat ik dat gevoel snel aan de kant kan zetten en als verdriet de plaats inneemt van de belediging en iemand is de moeite waard, zal ik het snel mogelijk aangeven dat ik gekwetst ben en het uitpraten.

42. Wat is je favoriete smaak snoepjes?

Framboos natuurlijk.

43. Welke instrumenten speel je?

Geen muziekinstrument, het keyboard is mijn instrument.

44. Wat is je favoriete sieraad?

Mijn lach & mijn trouwring.

45. Wat is de laatste sport die je hebt gedaan?

Ik loop hard.

46. Wat is het laatste liedje wat je hebt gezongen?

New Deep – John Mayer.

47. Wat is je favoriete openingszin?

Ik houd niet van openingszinnen, wat is er mis met een oprecht ” hallo’?

48. Heb je die openingszin wel eens gebruikt?

Nee want ik vind openingszinnen onzin.

49. Wat is de laatste keer dat je hebt gechilled?

Elke dag chill ik, al is het maar vijf minuten en dat kan al zijn als ik de wasmachine vul en aanzet, of bijvoorbeeld voorlees aan de mini’s. Koken is voor mij vaak even een chill momentje, want eten gaat nog steeds niet altijd even gemakkelijk met de mini’s. Het ritje naar mijn werk met harde muziek, of smeren en optutten kunnen de chill momenten zijn die het ‘m doen die dag. En de minuten voordat ik in slaap val, mijn laatste gedachte van de dag, I rock de laatste gedachte van de dag, daarom slaap ik zo goed over het algemeen.

50. Wie geef je de TMI tag door?

Ik geef ‘m door aan Mrs. Bleeker, omdat het zo’n lieverd is X.

IMG_0396

Liefs,

Wojis

8 thoughts on “Up close and personal, de TMI Tag [Too Much Information]

  1. Wat een mooie antwoorden! Leuk om je zo beter te leren kennen…spijtig van je moeder:-( zelf ben ik ook schorpioen, heb ik een ontzettende hekel aan sokken en maillots en ben ik gek op frambozen!

    1. Ik ken Falke, heb zoveel geprobeerd, maar niks is altijd beter. Kousen is al beter, maar als het koud is toch een panty. Ik zal deze 100 deniers eens proberen, maar eerst lekker niks voorlopig :-).

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top