Beauty BeautyBucketList Looks Nieuw/New

*new* SunKissed Custom Color Bronzer Matte Finish by Paula’s Choice [Limited Edition]

SunKissed Custom Color Bronzer Matte Finish van Paula’s Choice is een limited edition, dat is erg belangrijk om als eerste te melden, omdat ik denk dat als je een mooie matte bronzer zoekt (eigenlijk twee) die van zeer goede kwaliteit is, deze een goede optie is en zeker niet duur voor maar € 20,90 per 16 gram.

  • Twee universeel flatteuze tinten maken het heel eenvoudig de ideale kleur op gezicht en decolleté te krijgen;
  • Lichtgewicht, zijdeachtige textuur met een mooie, matte finish;
  • Is mooi in meerdere laagjes aan te brengen, zodat je kunt kiezen hoe diep je de kleur wilt hebben;
  • 100% vrij van geurstoffen;
  • Nooit getest op dieren;
  • Geeft je een gebruinde teint zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UVA/UVB-straling.

– bron Paula’s Choice –

De kleuren zijn echt heel mooi, in eerste instantie dacht ik dat de donkerdere teint te donker zou zijn, maar dat blijkt in de praktijk helemaal niet zo te zijn. Deze is heel goed te gebruiken om meer effect te creëren en langs de haarlijn perfect. Ook in de hals en het decolleté is deze kleur zeer goed te gebruiken. Als je echt een hele lichte huid hebt is het misschien een beetje too much, maar ik denk dat bijna iedereen met deze kleuren wegkomt. De matte finish is ook super fijn, dit geeft het geheel een hele natuurlijke uitstraling en zorgt voor een zeer natuurlijke finish aan een look.

IMG_1215

De verpakking is niet heel erg design, in essentie heel eenvoudig, wel ontzettend duidelijk en heel praktisch, wat je ook kan verwachten van een Paula’s Choice product. Je kan de kleuren goed zien, de pans zijn lekker groot, dus goed te gebruiken met grotere kwasten. Een zeer mooie duo bronzer in een fijne verpakking, dit is er zeker eentje die je lekker op vakantie mee kan nemen, twee kleuren, goed poeder en grote pans. Maar deze mag thuis ook niet ontbreken, een goede eerste keus als je nog geen matte bronzer hebt.

IMG_1216

Het product zelf is ook zeer fijn van structuur, helemaal niet korrelig, vettig of te poederig, eigenlijk de perfecte substantie voor een bronzer. Ik was zeer onder de indruk van het effect op mijn vloeibare foundation, heel erg mooi. Soms als een product te poederig of te korrelig is, geeft het een soort cake effect over vloeibare producten heen. Waar ik de donkere kleur graag voor gebruik is het de appeltjes bruinen onder mijn blush, ik doe dat wel vaker als het mooi weer is, dan lijkt ik wat meer natuurlijk door de zon gebruind. Met de poeder blushjes die ik heb gebruikt gaat het goed, macht heel mooi, ik zei het al, het zijn zeer toegankelijke kleuren.

IMG_1223

En als je alleen maar dagcrème en SPF gebruikt zoals ik vaak doe met mooi weer, is het een super bronzen om de hele boel een beetje op te halen en wat natuurlijke kleur te geven. Super om een tochtje op de fiets, wandeling of een lunch in de zon door te komen zonder volle make-up, maar met een gezonde kleur en wat diepte in het gelaat.

IMG_1230

Eerlijk is eerlijk, hier kan je toch niks mee, ik vind een bronzer swatchen altijd zo lastig. Duidelijk mooie kleuren, super natuurlijk en helemaal mat, maar wacht maar tot je het gaat gebruiken en jij je haarlijn en jukbeenderen ermee aanzet… zon uit een potje. En wat smelt het mooi in de huid en wat blijft het prachtig zitten.

IMG_1789

Het haalt mijn make-up ontzettend mooi op, ik sla zelfs de blush wel eens over. Wat ik dan vaak doe voor een mooi en verrassend effect, is over deze matte bronzer een MAC Skin Finish of bronzer met wat glitter te gebruiken. Zeer zomers en perfect voor een avondlook, het geeft een Duizend-en-een-nacht effect. Wat betreft de effecten op mijn decolleté, daar zijn de resultaten regelmatig van te bewonderen op Facebook, wojisonbeauty.com pagina.

Mocht je deze SunKissed Bronzer willen bestellen, check dan regelmatig de webshop van Paula’s Choice, wegens enorme populariteit tijdelijk uitverkocht. Wedden dat ook jij snel kennis gaat maken met deze bronzer?!

Kusje,

Wojis

One thought on “*new* SunKissed Custom Color Bronzer Matte Finish by Paula’s Choice [Limited Edition]

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top