Beauty

Review: Mineral Care Elements Face Extra Rich Cream van Mineral Skin Cosmetics

Mineral Care Elements Face Extra Rich Cream van Mineral Skin Cosmetics voor dry to extra dry skin… en Extra Rich is het. Deze creme is echt heel erg rijk, dus als je een zeer droge huid hebt is dit zeker een optie. Voor mijn gecombineerde tot bagger vette kop is dit echt too much om als dagverzorging te gebruiken. Dus ik heb deze beauty gebruikt voor de nacht, want na een paar keer overdag was ik niet happy. Ik mocht deze testen, lees verder hoe ik het ervaren heb, best verrassend. 

IMG_0795

Extreem rijke 24-hour crème voor de droge tot zeer droge huid. Deze intensief voedende en herstellende crème is rijk aan vitaminen A en E, Mango Seed Butter en mineralen uit de Dode Zee. Zorgt voor optimale hydratatie en bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze crème biedt extra ondersteuning voor de droge huid en voorkomt vroegtijdig veroudering van de huid. Gebruiksadvies: ‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op een schone huid.

– bron: Mineral Skin Cosmetics –

IMG_0797

De pot is mooi, duidelijk en heeft een fris uiterlijk, dat vind ik van de andere producten uit de Elements Face serie ook. De crème is echt vol en lobbig, je voelt meteen dat dit er eentje is die het gezicht uren en uren achtereen verzorgt. Ondanks de wat dikkere en rijke textuur is het een crème die goed en snel intrekt en in het begin had ik er ook helemaal geen last van. Het voelde niet eens mega vervelend [ik houd eigenlijk meer van fluïde en lichte crème], wel aanwezig, maar echt wel prettig. Maar na een uur of twee leek mijn hoofd wel alsof ik mijzelf had ingesmeerd met olie, motorolie! En ondanks de primer bleef mijn make-up helemaal niet zitten, het leek wel van mijn hoofd te glijden. Het prettige gevoel verdween ook, het werd zeer klef en onprettig, niet eentje voor overdag voor mij.

Dan maar over op alleen de nacht en dat was een stuk fijner, ik houd wel van rijke nachtverzorging, het voelt fijn en het geeft mijn huid altijd net even wat meer frisheid in de ochtend. Ik ben ook dol op olie, ik gebruik het vaak op mijn gezicht en deze Extra Rich Cream geeft de voeding van een lekkere crème en de weelde van een olie, win win voor mij. Ik merk dat mijn gezicht een frisse gloed heeft ‘s morgens, mijn huid voelt super lekker aan en oogt en voelt heel erg rustig en een stuk minder rood.

IMG_0794

De geur is heel mild, zeer zacht en na het smeren verdwijnt deze gewoon. Ook gebruik ik deze crème op mijn hals en decolleté, het verricht geen wonderen, maar het voelt super fijn op de wat dunnere huid en zorgt voor voldoende vettigheid. Geen droge plekken en jeuk, heerlijk. Een paar weken geleden was ik ziek, griep, mijn huid voelt dan altijd als schuurpapier en ja, de Extra Rick Cream was een uitkomst die paar dagen. Ik heb deze met liefde als dagcrème gebruikt, mijn gelaat was rustig, niet rood en super zacht. Ook de huid rond de neus was blij, geen rode pijnlijke schuurplek, maar enkel een soepele gezonde huid.

Ik vind het heel jammer dat ik geen goed oordeel kan geven over de Extra Rich Cream als dagverzorging, omdat mijn huid gewoon niet geschikt om deze beauty during the day te dragen. Zelfs zonder make-up te gebruiken was het één vette bende, jammer hoor.

Je kan de Mineral Care Elements Face Extra Rich Cream van 50 ml. bestellen bij Mineral Skin Cosmetics webshop voor € 41,95. En als je een hele droge, schrale trekkerige huid hebt is dit wellicht een ideaal product voor jou voor over dag. Het grote voordeel is te behalen in de dag en nacht functie, het is geschikt om als dag- en nachtcreme.

Liefs,

Wojis

3 thoughts on “Review: Mineral Care Elements Face Extra Rich Cream van Mineral Skin Cosmetics

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top