Beauty Ods & Ends

Dis·con·tin·ued: Rituals Infinity Ultra Rich Hand Lotion | Sweet Orange & Japanese Mint

De Rituals Infinity Ultra Rich Hand Lotion in Sweet Orange & Japanese Mint zat in de Beauytbox van juni 2014. Een handcreme waar ik inmiddel heel veel plezier van heb gehad en waar ik nog steeds heel erg van geniet. Deze is uiteindelijk op mijn werk in gebruik genomen, daar ligt deze heerlijke creme in mijn la binnen handbereik. Koud weer, warm weer, arico, deze handcreme werkt in alle conditief goed en is de perfecte verzorging voor mijn handen, nagels en ellebogen.

IMG_5527 IMG_5531

Een zeer verzorgende handlotion met een zeer lichte textuur en die super snel intrekt. Heerlijk voor na het wassen van mijn handen, perfecte verzorging als het koud is en licht genoeg van textuur om ook zomers te gebruiken. Een zeer effectieve creme, die mijn handen goed verzorgd.  Mijn handen zijn heel vaak heel erg droog, zeker als het koud is of ik ze voor de vijftiende keer was, ook mijn ellebogen zijn heel droog. Deze tube is mijn redding. Ik zal jullie verder niet vervelen met specifieke details van deze crème, gezien deze uit het Rituals assortiment is.

Helaas discontinued, maar gelukkig zijn er andere heerlijke hand verzorgingsproducten van Rituals te koop. Denk bijvoorbeeld aan de Miracle Balm Hand Balm of de Happy Hands Mandarin & Mint. Toch vind ik het heel jammer dat deze niet meer in het assortiment zit, hij is gewoon heel erg lekker. De Infinity handzeep en lotion zijn nog wel te koop, mocht je daar nog interesse in hebben. Krijgen jouw handjes nog aan een tube Sweet Orange & Japanese Mint Infinity Ultra Rich Hand Lotion te pakken, twijfel geen seconde en neem een tube mee. Deze ultra rijke handcreme is qua werking en geur echt de moeite waard. Misschien is het wel je laatste kans om te genieten van deze beauty.

De hand verzorgingsproducten van Rituals zijn heerlijk, heb jij al iets in gebruik? 

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top