BeautyBucketList LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends

Review: SoyScents & Cute Little Cubes

Misschien heb je er al eens over gelezen hier op WojisOnBeauty, of misschien zie je regelmatig de foto’s van de Cute Little Cubes voorbij komen op mijn Instagram. Ik ben dol op de SoyScents & Cubes, echt helemaal verliefd ben ik op deze geur blokjes. Het zijn geurige blokjes sojawas, die gesmolten worden in het kommetje van een oliebrander, welke uren een heerlijke natuurlijke geur verspreiden in huis. De SoyScents zijn wat groter dan de Cute Little Cubes, ze geven ongeveer 8 uur geur af.
De Cute Little Cubes zijn kleine blokjes die vier uur of meer geur afgeven. Ik heb de SoyScents wel eens door midden gesneden, om wat vaker van geur te kunnen wisselen, dat gaat prima. Inmiddels heb ik gewoon twee branders in huis, zodat ik extra vaak kan kiezen welke geur ik ga branden.

Ik bestel mijn sweet soy smell(t)ing buddies bij lieve Rita Verbon van Pearl Mania, deze lieve dame zorgt ervoor dat jouw bestelling geweldig verloopt en dat je super blij wordt als je bestelling binnen is. Als je zo een doosje vol thuis krijgt, wil je uiteraard meteen alles uitproberen, heerlijke om de geur in huis aan te kunnen passen aan de mood die jij hebt op dat moment. Kijk dan met hoeveel liefde dit wordt ingepakt, het is echt een feestje om dit uit te mogen pakken. De geur komt je vanaf de brievenbus al tegemoet en ik wordt hier zo vrolijk van.

IMG_9723

Ik bestelde alle geuren die mij lekker leken en op voorraad waren per twee, de blokjes gaan per vier in recyclebare zakjes, welke welke weer met een strikje dicht zitten. De blokjes zitten zo goed ingepakt, dat er niks beschadigd of breekt.

IMG_9719

De zakjes zitter vervolgens per stuk ingepakt in bubbeltjes folie, en het doosje is verder helemaal opgevuld met heel mooi roze papier. En ik kan niet vertellen hoe lekker dit allemaal ruikt, de hele keuken geurde naar een zomertuin in bloei en dan had ik nog niks in mijn brander.

IMG_9720

Dit zijn de SoyScents, deze zitten in kunststof doosjes, echt geschikt ook om zo cadeau te geven. Een mooie brander en wat Cute Little Cubes erbij en je hebt eens iets anders dan een bos bloemen of een fles wijn.

IMG_9721

Omdat ik van alle geuren twee cubes heb besteld, waren alle zakjes gevuld met twee om twee geuren, dat was ook al een heerlijke ervaring. Ik bedacht mij meteen dat ik ook geuren zou kunnen mengen en had al weer een hele nieuwe bestelling in mijn hoofd. Ik kan jullie vast verklappen dat er een hele hoop citroen deze kant op gaat komen als mijn huidige stash op is.

IMG_9722

Is het niet geweldig, zo lief! En geloof mij, ik heb geprobeerd ook van die mini strikjes te maken, mijn dochter wilde de zakjes en strikjes gebruiken, maar het is echt niet zo gemakkelijk.

IMG_9725

De Cute Little Cubes worden alleen maar meer cute als je ziet met hoeveel liefde en aandacht deze schatjes zijn ingepakt. Ik weet zeker dat er minmal zoveel liefde en aandacht zit in het mengen en maken van deze Cute Little Cubes.

IMG_9726

Ik stel voor dat je gewoon eens een kijkje neemt op de website van Rita, een brander heb je al voor zo weinig als € 1,99 bij de Xenos of Action en ik weet zeker dat er iets bij zit waar jouw neus blij mee is. En als je dan toch gaat bestellen, bestel er een paar extra en geef ze aan je moeder, je zus, je vriendin…

Mijn favorieten zijn de Lemon en de Honeysuckle, maar er zijn nog veel meer heerlijke geuren om uit te kiezen.

Liefs,

Wojis

One thought on “Review: SoyScents & Cute Little Cubes

  1. Ik ben hier wel benieuwd naar! De geuren lijken me heerlijk. Ik heb zelf alleen ervaring met yankee candles waxtarts(heb er onlangs nog 20 besteld) en met de soy scents die je oa bij trendhopper en de tuinen kunt kopen (ook lekker)

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top