Beauty BeautyBucketList

SeeBuyTry: MARBERT Enzyme Peeling Powder

Zoals ik al eens eerder had geschreven, had ik een goedje op het oog, welke goed samen zou gaan met mijn VisaPure. En dat is dus het Enzyme Peeling Powder van MARBERT, welke ik uiteindelijk heb moeten bestellen, omdat het Enzyme Peeling Powder niet te koop was bij de Douglas filialen waar ik onlangs ben geweest. Wat is het eigenlijk, nou dat zal ik je vertellen:

Deze zachte cremige schuim-peeling reinigt de huid en porieen op een milde wijze. Het enzym papaine uit de papaya, lost verhoornde huidcellen op zonder wrijving. Het activeerd de celvernieuwing en laat een zijdezacht gevoel achter. Voor een mooie stralende, schone, fris met fijne porienstructuur uitziende huid.

Een zeer milde manier om je huid mee te exfoliëren, wat ik dagelijks kan gebruiken om mijn huid weer te laten stralen en te zorgen dat ik geen last krijg van hinderlijke pukkeltjes. Dit samen met mijn VisaPure zou mij een stap dichterbij een top huidje moeten brengen, ik heb nog wel wat up my sleeve, maar daar moet je dan nog even op wachten.

IMG_0580

Het is een poeder meer een korrels, maar dan heel zacht, het doet mij denken aan rijstvlokken die je aan baby’s geeft, maar dan wat minder groot. Het komt in een flesje van 40 gr. en kost rond de € 16,- en is te koop of te bestellen bij Douglas.

Ik ben al volop aan het testen en gebruiken, maar de review laat nog op zich wachten, mijn VisaPure borsteltje medium blijkt toch echt te grof te zijn voor mijn tere huid deze winter en ik heb geduldig moeten wachten op een nieuwe sensitive. Inmiddels is deze binnen, dus nu volop testen in combinatie met mijn nieuwe enzyme poeder van MARBERT, het voelt een stuk beter dan met de wat grovere borstel [au]. Je hoort snel van mij, althans zo snel mogelijk.

Als jij nog tips hebt, of ook ervaring hebt met dit Enzyme Peeling Powder dan hoor ik het heel graag.

CU,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: MARBERT Enzyme Peeling Powder

  1. Ik ken dit niet, heb er wel over gelezen en ben hier ook zeer benieuwd na. Ben benieuwd hoe het je op langer termijn gaat bevallen!

    Ps nog gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je site!!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top