Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox BeautyBucketList DIY Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks Nieuw/New Ods & Ends Philips Lumea IPL Precision Video/Movie/VLOG's WojisOnBeauty.com

Yippie Ki-Yay www.WojisOnBeauty.com 2 jaar vandaag!

Het is allemaal zo snel gegaan en ik bedacht mij gister pas dat WojisOnBeauty.com vandaag jarig is, 2 jaar alweer! Echt, de tijd vliegt en door allerlei andere dingen ben ik het helemaal vergeten. Vandaag sta ik er toch heel even bij stil, omdat het al twee jaar een heel groot en belangrijk deel is van mijn leven. Ik ben trots!

IMG_0536

Bedankt allemaal voor de inspiratie, leuke reacties en gezelligheid elke dag en er komen sel weer looks en lipsticks aan [de lip from hell is nog niet helemaal over] en heerlijke nieuwe producten en nog wat updates.

Liefs ;-),

Wojis

8 thoughts on “Yippie Ki-Yay www.WojisOnBeauty.com 2 jaar vandaag!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top