Beauty Nieuw/New

Moisture Surge™ Extended Thirst Relief & All About Eyes™ Rich van Clinique

Vandaag kan ik heel kort zijn, kort, bondig en duidelijk, dus voor de dames onder ons die meestal na een alinea of twee afhaken, you’re in luck! Moisture Surge™ Extended Thirst Relief & All About Eyes™ Rich van Clinique, twee heerlijke producten die je echt zou moeten proberen en ik zal je vertellen waarom ik dat vind.

IMG_0431

Moisture Surge™ Extended Thirst Relief:

  • Lichte, comfortabele crème/gel die de huid 24 uur lang hydrateert. Fijne lijntjes, schilfertjes en een trekkerig gevoel worden volledig weggewassen.

Ja zeker! Fijne lijntjes kan ik niks over zeggen, die heb ik niet echt, de lijnen die ik heb zijn volwaardige rimpels en die zijn voor altijd. Geen schilfertjes, geen trekkerig gevoel en het product is ook nog te gebruiken als een 5 minuten masker voor extra hydratatie. Over en onder make-up te gebruiken, erg verfrissend en duidelijk hydraterend.

  • In plaats daarvan komt een soepele, stevige, levendige sensatie, zelfs bij schommelingen in de luchtvochtigheid.

Ja ook dit is waar, mijn huid blijft fijn aanvoelen, ook bij het opfikken van onze thermostaat naar grillstand.

  • Eén ‘slok’ en de huid voelt goed aan en ziet er stralend gezond uit.

Ja jongens, het is echt zo! Als ik dit meesterlijke crèmetje heb gebruikt, dan straalt mijn huid, het is zeker welkom op het smoeltje.

Nadeel: het voelt erg vochtig en koud aan, ik zou het niet buiten gebruiken, ik vond het zo verfrissend dat het niet eens altijd prettig voelt. Maar om de huid te verfrissen en te verkwikken, super product. Ik gebruik het niet als dag-  of nachtcrème, maar als extraatje over mijn dagelijkse verzorging heen, daar vind ik het niet geschikt voor.

IMG_0434

All About Eyes™ Rich van Clinique:

  • Deze vochtrijke oogcrème helpt de zichtbaarheid van donkere kringen, zwellingen en fijne lijntjes te verminderen.

Yes! De donkere kringen die ik heb zijn niet verdwenen hoor, dat zijn gewoon adertjes die erg zichtbaar zijn, die kan ik alleen nog maar camoufleren. Zwelling en droogheid zijn echt weg, deze All About Eyes Rich is echt all about eyes.

  • Kalmeert, verzacht en beschermt dankzij een krachtige cocktail van antioxidanten en anti-irritanten.

Zeker! Het voelt zo prettig en vol aan, een rijke fijne crème voor rond de ogen (en oogleden) en helemaal niet vet. Ook laat deze helemaal geen vliesje van vettigheid of wat dan ook achter, dus gewoon ook prettig om ‘s morgens te gebruiken en onder make-up.

  • Boost de natuurlijke collageen productie. Beschermt de vochtbarrière van de huid tegen vrije radicalen.

Ok over het boosten van de collageen producten, daar kan ik weinig over zeggen, maar het voelt heel goed en het zorgt voor een frisse open blik. De huid rond mijn ogen en van mijn oogleden voelt zeer zacht en verzorgd aan en droogt helemaal niet uit. Dat zorgt er dan weer voor dat het allemaal zo jong en verzorgd mogelijk oogt [no pun intended]. Deze All About Eyes zorgt voor bescherming de hele dag en avond, zeker een aanrader voor de drogere koppies onder ons, maar dus ook geschikt voor de combi’s of dames die het gewoon niet lekker vinden de huid vol te smeren met vettige zooi.

Nadeel: ik heb maar een klein potje helaas, want dit is wellicht de vervanger van mijn zo geliefde Dr. Organic Bioactive Skin Care – Organic Virgin Olive Oil Eye Serum, ook al is deze All About Eyes een stuk prijziger.

IMG_0435

Moisture Surge™ Extended Thirst Relief & All About Eyes™ Rich van Clinique hebben mij enorm verrast, omdat ik dacht dat deze liefjes niet geschikt zouden zijn voor mijn wat oudere vettige koppie. Gelukkig heb ik deze beauties geprobeerd en ik moet zeggen dat ik vooral onder de indruk ben van de All About Eyes™ Rich van Clinique. Als mijn mini op is, dan stap ik over een een full size, deze mag niet meer ontbreken in de winter voor rond mijn oogjes.

Moisture Surge™ Extended Thirst Relief; voor 50 ml. betaal je € 42,30 (zonder korting), ook wel heel fijn, maar ik denk dat ik deze niet in de winter zou gebruiken. Het voelt voor mij meer aan als een zomer product, voor de winter heb ik liever een serum.

All About Eyes™ Rich van Clinique; voor 15 ml. betaal je € 37,70 (zonder korting), au… maar ik vind het elke euro waard.

Heb jij al kennis gemaakt met Moisture Surge™ Extended Thirst Relief of All About Eyes™ Rich van Clinique en zo ja, wat vindt jij er eigenlijk van?

Greetz,

Wojis

One thought on “Moisture Surge™ Extended Thirst Relief & All About Eyes™ Rich van Clinique

  1. Dit lijken me fijne producten! Al ken ik de ‘gewone’ all about eyes al wel. Ik heb hier ooit een tester van geprobeerd en die beviel erg goed. Fijne review!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top