Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: Clinique superdefense SPF 20, daily defense moisturizer for combination oily to oily skin types [3,4] *new*

Het kon niet uitblijven als je het stukje over mijn liefje de Clinique superdefense SPF 25 age defense moisturizer hebt gelzen. Deze wordt [zover ik kan vinden] vervangen met de Clinique superdefense SPF 20, daily defense moisturiser, dus heb ik de 15 ml. verpakking met geld-retour-op-de-50ml.-als-deze-uit-komt-acite maar besteld. Dan kan ik kijken of het wat is, maar ik kan je zeggen dat ik nu al baal, want de Clinique superdefense SPF 25 age defense moisturizer is echt heel goed en echt heel erg prettig. Maar back to business voor nu, het gaat om deze klein beauty, je moet het echt goed lezen anders zie je het verschil niet tussen de twee op de hoogte van de SPF na dan. Zoals je gewend bent is ook deze verpakking als alle andere verpakkingen van Clinique.

IMG_0575

IMG_0568

En nee, het is niet hetzelfde product, de superdefense SPF 20 daily defense moisturise is voor nu alleen nog maar in de 15 ml. te koop en de SPF 25 age defense is niet meer te koop. Althans niet meer online te bestellen, ik geloof wel dat ze nog in de winkels kunnen liggen. Ik bestelde mijn SPF 20 daily defense bij de Douglas webwinkel voor € 10,95 en kreeg daar nog een voucher bij. Met deze voucher krijg ik mijn aankoopbedrag weer terug als ik de 50 ml. verpakking koop, zodra deze te koop is. Je kunt deze ook bij www.clinique.nl bestellen, dan krijg je ook je aankoopbedrag terug, zodra je de 50 ml. versie koopt.

Er is veel meer niet te vertellen dan dat je deze ook kunt kopen voor alle huid types, ik kocht uiteraard de 3,4 voor combinatoin oily to oily skin. Nog even wat Clinique te zeggen heeft over deze SPF 20 daily defense:

Hydratatie, antioxidanten en SPF… het zit allemaal in onze NIEUWE Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer SPF20. Precies wat je huid ‘s morgens nodig heeft, voor een mooie, gezonde start. Superdefense SPF 20 hydrateert, beschermt én herstelt de huid de hele dag lang, en iedere dag opnieuw:

  • Langdurige hydratatie versterkt de vochtbarrière van de huid.
  • Bescherming tegen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes, dankzij een zonnefilter en een cocktail van antioxidanten.
  • Alles in één lichte, zijdezachte formule die heerlijk aanvoelt.

Onze meest complete, dagelijkse bescherming om de huid effectief te beschermen tegen de eerste verouderingsverschijnselen en toekomstige beschadiging te voorkomen.

Ik kon het niet laten en ik hoop van harte dat deze net zo goed is of beter is dan de SPF 25 age defense, maar ik ben bang dat het een heel ander product is. We zullen zien, ik heb ‘m binnen en ik ga ‘m testen, fingers crossed!

Ga jij deze ook proberen voor deze zachte prijs, of ski jij ‘m even? 

Toodles,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top