Beauty BeautyBucketList Nieuw/New Ods & Ends

Santa’s Lipscrub van Lush, pucker up it’s delish!

Liefjes, het is gewoon weer heel erg lekker Lush! Een heerlijk geurende suikerscrub, die je op je lippen smeert om te scrubben en daarna gewoon lekker aflikt. Easy does it en de kussers zijn heerlijk zacht, zoals Lush het op het potje schrijft. Het gaat om de Santa’s Lipscrub, deze kleine zoetigheid staat bij mij in de badkamer, in de aanslag tegen droge lippen en velletjes [ik haat velletjes] klaar om mijn kussers de winter door te helpen!

IMG_9466

De cola is in de verte best te herkennen, maar proeven doe ik het niet, het is zo zoet en enigszins bitter dat het meer smaakt naar cola zeep of bodylotion het een hint van kersen, ik zou dit niet als colasnoep beschrijven het is zoeter en minder cola. Maar niet minder prettig op de kussers en zeker niet onprettig om af te likken, houdt wel een glas water in de aanslag het is zoet! Je kan het ook gewoon afspoelen met water, het resultaat is er niet minder om. Mijn lippen voelen zacht en gevoed aan, echt heerlijk. Deze scrub is wel wat dik en smeert daarom niet zo heel gemakkelijk uit, ik zou het niet boven de tafel of je kleiding doen. Gewoon lekker boven de spoelbak, kan je meteen een liter water opslobberen als het nodig is.

IMG_9469

Je hebt echt maar heel weinig nodig, dit is zelfs iets teveel, maar terugstoppen doen we niet hé, dat is smerig. Dus smeren op en rond de lippen dan maar, wel voorzichtig, het is suiker en het is scrub dus dat voel je wel.

IMG_9473

Zo, boven de spoelbak in de badkamer, zonder al teveel te knoeien lukt het wonderbaarlijk goed en jongens die geur, die vult de badkamer… of niet en draag je het gewoon lekker mee onder je neus. Een aanrader, maar niet goedkoop, deze scrub kost € 9,50 voor 25 ml., daar kan je een hoop kokosolie, honing en suiker voor kopen, maar toch wel eens fijn om jezelf met zo’n ‘snoepje’ te verwennen. Je kan ook de Bubblegum of Popcorn versie proberen als dat je lekkerder lijkt, maar ik vind deze het lekkerst ruiken.

Vergeet niet dat je lippen ok wat extra’s nodig hebben in de winter en dat je ze niet alleen gebruikt om te praten, eten en drinken… het zijn ook je kussers 😉

Heb jij al kennis gemaakt met de lipscrubs van Lush en zo ja wat is je favoriet?

Kusje,

Wojis

5 thoughts on “Santa’s Lipscrub van Lush, pucker up it’s delish!

  1. Oh deze lijkt me heerlijk. Zelf heb ik de bubblegum lipscrub, ook zo lekker! Ik heb hem al ruim anderhalf jaar en hij is nog steeds goed. Zit ook geen houdbaarheidsdatum op..misschien vanwege de suiker eeuwig houdbaar..maar de bodem is in zicht. Ga er dan zeker weten weer een scoren van lush!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top