Beauty Beauty Favorites Nieuw/New Ods & Ends

Opgemaakt & IN or OUT | Februari nieuwe en oude liefde

Februari was de maand van nieuwe en oude liefde, een maand waarin best wel weer veel is opgegaan. Ik vertel je over een product wat mij heel goed heeft geholpen, ik laat je een geweldige oogcrème zien en ik vertel je over twee lievelingen hier thuis. Er zit ook een product bij wat niet op was, maar op is gegaan omdat er water bij is gekomen en een fijn product wat snel op is gegaan omdat het een sample-tje was. Kortom, genoeg om door te nemen, let’s go!

IMG_8555

Zoals altijd gaan de douche- en badproducten erg hard, wij zijn alle vier dol op heerlijke geurtjes en gebruiken dagelijks douche- en badproducten. Ik weet wel dat wij regelmatig over-doseren, het geurt gewoon zo ontzettend lekker. Twee nieuwe liefdes die al niet meer weg te denken zijn bij ons thuis en een oudje die dan eindelijk op is.

Nieuwe liefde voor twee producten van Kruidvat, het zijn de Kruidvat Blossom & Natures Hammam Douche Foam uit de Budget Buy post van een tijdje geleden. Ze zijn hard gegaan, want wij zijn dol op shower foam hier in huis. Er is niks anders te zeggen dan [IN], wij zijn er alle vier heel erg tevreden over deze twee foams en de geuren zijn fantastisch. Als je bedenkt dat je maar € 2,99 per fles betaald, daar word ik nog veel blijer van.

Ook een product van Kruidvat wat op is gegaan is de Kruidvat Sensitive Douchecrème. Deze krijgt toch een [OUT] van ons allemaal, de geur was too much voor onder de douche. Wel krijgt deze Sensitive een [IN] voor zeer goede diensten bewezen als handzeep, ik heb niemand horen klagen en ze hebben er weken hun handen mee gewassen. Ook een budget product, je betaald maar € 0,99 per 300 ml, een tip van mij!

Dan een oude liefde, eentje die altijd een beetje vreemd is geweest, anders dan alle andere producten die ik ken voor onder de douche. Het is de Hammam Olive Secret Refreshing Eucalyptus & Organic Olive Shower Paste van Rituals. Het is een pasta, geen schuim of gel, een vreemde substantie met een frisse geur. Het is echt wennen, maar dat is ons neit zo goed gelukt. Een [OUT], wij hebben liever iets anders.

IMG_8547

Dan de rest van de opgemaakte producten en ik wil beginnen met eentje waar de volgende alweer paraat staat; Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam. My true love, my friend in need, mijn go to cleanser voor ‘s morgens onder de douche. [IN] voor eeuwig wat mij betreft. Het blijft mijn favoriete cleanser en ik denk dat er geen andere aan kan tippen. Nog steeds is het zachte en frisse gevoel na gebruik perfect, nog steeds doet  mijn gezicht het goed op de Pureness Cleansing Foam en nog steeds geniet ik van het rijke schuim en de subtiele geur.

Er zat niet meer zo heel veel in, gewoon nog een beetje, genoeg om deze winter mee door te komen, maar helaas. Mijn Santa’s Lipscrub van Lush is verzopen. Ja je hoort het goed, verzopen! Dat krijg je als je het onder de douche gebruikt en kleine kinderhandjes weten dat het heerlijk ruikt en smaakt. Er is water in gekomen en mijn scrub is veranderd in limonade, einde verhaal. [IN] hoor, lekker spul, super mooie sterke geur en mijn lippen zijn na gebruik super zacht.

Dan een oude vriend, de Azulen Cleansing Oil van Webecos, deze heb ik al heel lang staan en nu is hij dan eindelijk op. Weet je, best een fijn product, maar ik zou deze niet nog een keer kopen, [OUT]. Er zijn gewoon veel prettigere cleansing oils out there en eerlijk gezegd is de geur na een tijdje gewoon niet zo fijn. Het doet mij denken aan niet afgebakken brood en dat gaat tegenstaan.

En een sample-tje Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator van Clinique, echt jammer dat deze op is Wat is dit een fijne crème, zo fijn. Ik zou hier best wel een full size van willen proberen en heb deze dan ook op de wish list gezet. [IN]-ig, omdat ik maar een sample heb kunnen proberen, maar het beloofd veel goeds… nice.

Het was mijn een waar genoegen, een perfecte ervaring en nu is het op. De Resist Anti-Aging Eye Cream van Paula’s Choice is echt één van de fijnste producten die ik ooit heb gebruikt voor rond mijn ogen. [IN] zonder twijfel en deze ga ik zeker vaker gebruiken, wat een weelde en ik kan zeggen, geen droge of gebarsten oogleden, geen droge huid rond de ogen en geen trekkende wenkbrauwen.

Als laatste een liefde waar ik heel veel aan heb gehad tijdens mijn haar-crisis, de Kérastase Initialiste leave-in-haarserum. In een periode waar ik alleen maar bad hair days had heeft dit serum mijn haar wat meer oempf gegeven. Daarnaast heeft het mijn hoofdhuid heel erg goed gedaan, waardoor mijn haar ook beter zat en voelde. Hoe dan ook, het was precies de pleister die ik zocht voor op mijn wonden. Dit spul is goud waard, daarom zit het denk ik ook in een goudkleurige fles, het kost ook ongeveer goud, maar toch is het een dikke [IN]. Nu gooi ik mijn haren over een andere boeg, maar fijn om te weten dat dit serum er is, mocht ik nog eens los gaan met mijn haren en de hele boel weer af moeten knippen.

Dat was het weer voor de rubriek opgemaakt, mijn favorieten komen er ook snel aan. Binnenkort komt er weer een ‘Beauty Duds’, er liggen wat dingen op de plank die er maar niet vanaf willen komen.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top