Beauty Fashion Looks Nieuw/New

New Outfit & FOTD: green with envy corduroy pants & sizzling hot pink lips

Zoals de meeste mensen stikken wij ook van de enkele sokken, wat er met de andere sokken is gebeurd blijft tot op heden een mysterie… enfin… tijd voor nieuwe sokken dus. Deze koop ik altijd bij de H&M en ook deze keer hebben de kids en ik weer schitterende sokken, ik met schotse ruit, mijn dochter met glitter randjes en mijn zoon een assortie aan blauw voor jongens. En als je voor sokken gaat kijken bij de H&M, moet je natuurlijk ook even voor een groene corduroy broek kijken en voor een mooie zijde blouse die er leuk bij staat.

Wie ben ik om te breken met deze fantastische traditie?!

IMG_8747 IMG_8710 IMG_8726 IMG_8743

Zelf vind ik de blouse [zijde van 100% polyester] heel erg mooi ondanks dat deze plain black is, omdat op de schouders een vlecht accent zit, heel erg leuk gezien ik mijn haren vaak in een vlecht draag. Het viel mijn zoon meteen op en hij keurde de vlechtjes goed. Ook viel hem om dat de blouse heel zacht is en dat het zo lekker glad aanvoel en dat is ook zo, het heeft nou eenmaal een erg Touchy-Feely gehalte and I like it.

Wat make-up bereft is natural the way to go en pretty pink lips!

What you think? Mijn man vind de blouse raar, omdat de achterkant langer is dan de voorkant en ik het er van voren beetje in mijn broek stop, yay or nay?

Talk je later 😉

Wojis

2 thoughts on “New Outfit & FOTD: green with envy corduroy pants & sizzling hot pink lips

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top