Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: Clinique all about eyes serum review

Om nog even terug te komen op Clinique’s all about eyes serum, welke ik nu alweer een tijdje gebruik. Het all about eyes serum is een de-puffing eye massage roller welke een verfrissende en hydraterende werking heeft. Ook zou deze donkeren kringen bestrijden dankzij de cafeïne en nog wat plantenextracten die erin zitten.

IMG_7111

Om kort te zijn over de verpakking en het gebruiksgemak, het is gewoon goed en ik heb er echt helemaal niks op aan te merken! Dat vind ik overigens van alle Clinique producten die ik op dit moment gebruik of onlangs gebruikt heb.

IMG_7119

De waslijst aan ingrediënten vond ik to much om doorheen te spitten, ik heb dit serum gekocht om te proberen omdat ik de laatste tijd heel tevreden ben met Clinique en de werking die het heeft op mijn huid. Een oogserum wat donkere kringen aanpakt en een oplichtend effect heeft onder de ogen klonk mij gewoon goed in de oren.

Wat ik na twee maanden kan zeggen is dat het mij helemaal niet geholpen heeft met mijn donkere kringen, gezien deze meer pigment vlekken zijn. Dus dat moet maar blijken na de zomer en als ik dan weer eens donkere kringen heb. De koude metalen roller voelt heel prettig aan de het serum heeft echt een verkoelende en verfrissende werking. Mijn oogopslag wordt daardoor ook inderdaad “opgelicht” al heeft het geen reflecterende of highlightende werking. Ook voelt het serum prettig aan op mijn huid, met en zonder andere producten. Ik heb het ook ‘s avonds gebruikt, voor het slapen gaan en dat bevalt ook heel goed. Het is geen miracle worker en het is zeker geen heel rijk seurm, dus als je dat verwacht of zoekt skip deze dan zeker, het is ook geen gel!

Het is wel een aangenaam extraatje voor de huid onder ogen, welke ook prima te gebruiken is onder de wenkbrauwen. Een verrassend verfrissend product, wat heel erg prettig is voor de zone rond de ogen. Echt nodig is het niet en het heeft geen dramatische verschillen teweeg gebracht, maar wel lekker zo als extra oppepper. Of ik mijn all about eyes serum nog eens zou kopen, ik denk het wel ja ook voor de prijs van € 30,50, want wat mij betreft verdienen we wel eens wat extra. Het is niet een product wat ik in de winter zou kopen, dit is voor mij meer een toevoeging op de zomerse verzorging net als mijn Clinique Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief, deze gebruik ik nu weer een hele tijd elke dag en elke avond… I love it!

Gebruik jij iets rond je ogen en zou je dit serum willen proberen of vindt je het maar dure onzin?

Toodles,

Wojis

One thought on “SeeBuyTry: Clinique all about eyes serum review

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top