Beauty LifeStyle

Review: Clinique SPF 40 Face Cream

Mijn Clinique SPF 40 Face Cream valt mij een beetje tegen, het blijft gewoon niet zo heel goed zitten vind ik. Ik heb deze gebruikt tijdens het hardlopen en bij de eerste dreigende zweetdruppel is het gewoon meteen weg, als sneeuw voor de zon. Ik zal ‘m dan ook niet meer gebruiken voor het hardlopen, ik wil gewoon zeker weten dat het blijft zitten, ook tijdens het sporten. Ook bij in-de-tuin-zit-activiteiten glibbert deze mij te gemakkelijk van het smoeltje. Eerlijk gezegd heb ik niet opgelet toen ik deze kocht of het wel waterproof is of niet, beetje stom dat ik er gewoon van uit ben gegaan.

IMG_7141

Waterproof is deze crème niet, verder vind ik de crème heel erg prettig, voelt fijn, smeert goed, ruikt neutraal en is niet vettig. De tube is erg handig en met één hand te bedienen, ook sluit de dop heel erg goed. En toch ga ik deze niet gebruiken voor op het strand of langs het zwembad, ik wil het risico van een koortslip zo klein mogelijk houden. Ik ga dan toch liever voor een waterproof product dat goed blijft zitten. Deze crème is niet voor mensen die snel verbranden en/of snel last hebben van koortsuitslag, althans niet voor mij in ieder geval.

Zoals je wel weet ben ik wel gek op de City Block Sheer SPF 25, dus deze SPF 40 Face Cream zal ik dan ook niet meer kopen, ik koop dan liever mijn City Block. In het buitenland zie je dat Clinique de Super City Block Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40 op de markt heeft gebracht, laten we hopen dat deze ook naar Nederland komt. En verder gebruik ik gewoon lekker mijn Corine de Farme Monoi de Tahiti en mijn Lovea  SPF cream, ze blijven beter zitten op mijn gezicht, dus voor mij veel beter bijj full sun exposure.

Heb jij favoriete SPF producten voor op je gezicht of smeer je gewoon maar wat?

Toodles,

Wojis

6 thoughts on “Review: Clinique SPF 40 Face Cream

  1. Wat zonde dat hij zo slecht blijft zitten, van een merk als dit zou je toch meer verwachten. Ik gebruik altijd Rituals 30 sun protection face cream, heerlijk product!

  2. Jammer dat hij tegenviel! Ik gebruik net zoals jij de City Block Sheer SPF25, ben er ook erg tevreden over. Voor de rest gebruik ik de BB-cream van Garnier met SPF20.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top