Beauty DIY Nieuw/New Ods & Ends

Night care products

Het idee om te laten zien wat ik voor nachtverzorging gebruik kwam naar aanleiding van de review over de Nutriganics serie van de Bodyshop. Dan is de verzorging van de hele dag duidelijk en niet alleen de dagverzorging. Het werkt natuurlijk allemaal mee aan het totale resultaat. Daarom wilde ik de Nutriganics nachtcreme eerst een paar weken gebruiken voordat ik kon bepalen of deze bij mijn nacht verzorging zou voegen. Dus voor die tijd was het onderstaande plaatje dus zonder nummer 4 (en zonder nummer 5).

Van links naar rechts:

  1. Advanced Night Repair Eye – hele fine herstellende oogcreme, deze is niet vet en trekt snel in, daarom gebruik ik het in de winter als het koud en guur is ook ‘s morgens. Ruikt heel mild, smeer makkelijk, geweldig voedend resultaat en is zo lekker dat ik toch altijd zorg dat ik deze in huis heb, echt mijn favoriete oogcreme.
  2. Advanced Night Repairzeer fijn serum welke ook onder je dagcreme gebruikt kan worden als je huid gewoon wat meer nodig heeft. Zelf doe ik dat als mijn huid echt helemaal op is of heel erg vochtarm. Een kuur van 14 dagen, met dit serum  onder mijn dag- en nachtcreme. Daarna gewoon weer elke avond onder mijn nachtcreme. Dit serum is ook zeker een favoriet en wil ik niet meer zonder. 
  3. Organic Virgin Olive Oil Eye Serumdeze oogcreme/serum heb ik ruim een jaar geleden ontdekt en ik vind het erg prettig. Kan zowel voor overdag als in de nacht, ik smeer deze dan ook over de Night Repair Eye. Wat ik prettig vind is dat het goed hydrateert,  zacht aanvoelt zonder te plakken en dat je ‘s morgens wakker wordt en nog steeds dat gevoel hebt en niet een uitgedroogde pruimen huid onder je ogen of een brandende huid.  
  4. Nutriganics™ Smoothing Night Creamnachtcreme vind ik altijd moeilijk, vaak doet het niet genoeg maar is het  mild en vederlicht. Te zwaar of vet is ook niet lekker, ook niet voor in de nacht, dus vaak zit het er tussen. Deze van de Bodyshop is heelrijk zacht, vederlicht en doet genoeg voor je huid, zeker met een serum er nog onder. Deze gaat goed samen met de Night Repair en mijn huid voelt niet droog, vet of plakkerig de volgende dag maar heerlijk fris. 

5. Weleda Parelsdeze zaten in mijn Glossybox van maart en ik heb ze meteen gebruikt en ik moet zeggen dat het heel erg bevalt. Zeker na al dat mooie weer kon mijn huid wel een extraatje gebruiken. Zo heb ik elke avond na zoveel mogelijk zon mijn Night Repair vervangen met de parels van Weleda. Zelf gebruik ik er mijn nachtcreme nog over, maar dat is een kwestie van smaak/gevoel, zou het zeker iet doen als je en vette of onreine huid hebt dan is het denk ik te vet. Ik vond de parels niet te vet maar goed aanwezig, de olie trekt lekker in en de geur is echt zo fijn en blijft niet te lang hangen. Mocht je geen fan zijn van de geur van rozen zou ik het eerst eens proberen of helemaal overslaan. I love it!

Natuurlijk reinig ik mijn huid grondig met mijn D.I.Y. face cleanser en rozenwater voordat ik mijn verzorging op mijn toetje smeer. Ook zorg ik voor hele schone handen, je smeert anders je producten onder de viezigheid maar ook je gezicht, bah!

Voorlopig houd ik het zo, don’t change a winning team 😉

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top