Beauty Looks

Solid Shampoo Hollywood Big Hair van The Beauty Bakery

Eén van mijn favoriete haarproducten moet wel de Hollywood Big Hair solid shampoo zijn, van The Beauty Bakery. Deze heb ik nu enige tijd in huis en ik ben er dol op. Hiervoor gebruikte ik al jaren een ander product om en heel schoon haar te krijgen en instant volume. Helaas is dat product alleen in the USA te krijgen en sinds ik Hollywood Big Hair heb, is dat probleem opgelost.

Het is een blok zeep, die je onder de douche op je natte haren gebruikt. Hier zit de verpakking er nog omheen. Een best stuk mag ik wel zeggen, lekker groot! Als je dat niet prettig vind kan je er gewoon een stuk af snijden.

En zo ziet je shampoo eruit zonder plastic, gewoon als andere zeep. Allen is deze om je haren mee te wassen. Eigenlijk is het niet gewoon wassen, je kan het zien als een grote onderhoudsbeurt.

De shampoo is enorm zuinig in gebruik, ik wrijf ongeveer 4 à 5 keer boven op mijn hoofd, dan ontstaat er een mega dik schuim. Deze verdun ik met nog een beetje water en dan heb ik genoeg voor mijn hele haar. Lekker wassen en goed de hoofdhuid meepakken en je haar is super schoon.

Teveel chemische spullen hopen zich op in het haar, zoals gladmakende siliconen in gewone shampoos en conditioners, deze maken je haren zo glad en zwaar dat het naar beneden valt. Je kent het wel, dat je net je haren hebt gewassen en dat het toch vies en zwaar aanvoelt. Zelf gebruik ik mijn Hollywood Big Hair minimaal één keer in de week, om alle ophopingen weg te wassen. Als ik een feestje heb of uit ga, dan gebruik ik het om wonderbaarlijk lift te krijgen. Het is echt super spul en het schone gevoel wat je hebt na het wassen is wonderbaarlijk. Je haar voelt wel stroef, maar niet als touw, je haar is super schoon, maar niet droog en dof. Zelf gebruik ik er een lichte cremespoeling na, maar die laat ik natuurlijk achterwegen als ik mega volume wil.

Dit is mijn Big Hair Cheat… ssshhhh… ik was mijn haar met Hollywood Big Hair en dan doe ik er een beetje styling mouse (heat protection) in en föhn ik het droog. Dan rol ik het in een knot en elastiek ik het vast met een breed/dik elastiek (soort schrunchy). Dan ga ik aankleden, opmaken en dan mijn haar doen, door het los te gooien, beetje met de handjes erdoor en wat haarlak om te fixeren. Echt een makkie met deze shampoo, het geeft je echt al heel veel lift na het wassen, daarna is het snel stylen en klaar.

Ik vind het geweldig, al moet ik zeggen dat het wellicht voor de hele droge hoofdhuid niet geschikt is, maar dat zal je moeten proberen. Voor mij werkt het super en ik ben dol op het effect wat het heeft op mijn haren (gekleurd & al best al grijs hier en daar). Voor de details kijk even naar mijn Beauty Bakery Haul of ga naar www.thebeautybakery.nl.

Iemand ook ervaring met deze solid shampoo of met andere, geven die ook zo’n volume?!

Toodles,

Wojis

 

7 thoughts on “Solid Shampoo Hollywood Big Hair van The Beauty Bakery

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top