Beauty LifeStyle Nieuw/New

SeeBuyTry: Rozenwater van de toko

Omdat ik nogal wat rozenwater gebruik, ben ik eens gaan kijken naar een voordelig, gemakkelijk te krijgen, parfum en alcohol vrij rozenwater. Eentje die wel iets van echte roos bevat en welke niet vol zit met conserveringsmiddelen en parfum.

Ik ben naar de lokale Turkse winkel gegaan [eindelijk gevonden na een hopeloze zoekactie van vorige week, bleek ik achteraf in de verkeerde wijk te zoeken] en daar rozenaroma [rozenwater] gekocht, welke ook geschikt is voor consumptie. Dit leek me in ieder geval beter dan het rozenwater wat ik tot nu toe bij de drogist, de natuurwinkel of bij de Tuinen heb gekocht; welke vaak alcohol of parfum of beiden ingrediënten bevatten.

Je kan natuurlijk gedestilleerd water gebruiken, maar omdat ik rozenwater lekkerder vind ruiken, gebruik ik het graag om mijn reinigingsolie en badolie aan te lengen. Ik heb twee flesjes gekocht waar ik de komende weken wel genoeg aan heb denk ik zo. De flesjes kosten € 0,99 cent per fles van 250 ml., is dat voordelig of niet?! Mijn lokale winkel had geen grotere flessen, deze heb ik wel eens bij de Aziatische toko gezien, daar ga ik de volgende keer inkopen doen.

Er zijn waarschijnlijk verschillende soorten en kwaliteiten, maar deze is voor mij heel gemakkelijk te kopen, is heel voordelig en er zit niks anders in dan water en roos aroma. Dat is beter dan ik tot nu toe heb kunnen kopen. Er komt binnenkort een leuke DIY aan met mijn nieuwre rozenwater, welke ook met gedestilleerd water gemaakt kan worden. Zoals ik al zei, ik vind dit lekkerder en tot nu toe ruikt het ook lekkerder dan alles wat ik eerder heb gebruikt en wat ook leuk is, ik kan er ook baklava mee overgieten.

Rommel, roer & eet smakelijk,

Gr.,

Wojis

4 thoughts on “SeeBuyTry: Rozenwater van de toko

  1. Ik ben blij dat ik je blog gevonden heb. Ik ben van plan eigen gezicht creme maken en toevallig had ik ook in Turkse winkel deze rosenwater gekocht. Heel erg bedankt voor je review want ik was niet zeker of deze aankoop iets waard was.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top