Beauty

Guhl Rijke Voeding Deep Butter Mask

Na het lezen van een aantal goeie reviews van Guhl’s Deep Butter masker besloot ik deze te kopen. Ik gebruik haarmaskers graag als conditioner, het doet gewoon wat meer en het verzorgt mijn gekleurde haren goed. Als conditioner en als masker doet het goed dienst, het enige waar ik niet heel blij mee ben is de geur. Het is een hele zoete geparfumeerde geur die mij gewoon niet bevalt. Ik kan er niks aan doen, het is gewoon niet mijn smaak.

Omdat het mijn haren heel erg zacht maakt en voedt tot in de puntjes en het mijn haren niet heel zwaar maakt gebruik ik het.  Het zit in een praktische grote pot van 150 ml waar je goed het product uit kan scheppen.

Het is een mooi dikke substantie die wel gemakkelijk door de haren te verdelen is, je voelt ook meteen dat het werkt. Als je heel droog of beschadigd haar hebt is het wellicht niet genoeg, maar wellicht is het als conditioner wel voldoende.

Hier kan je zien dat het goed stevig is en niet van je hand af loopt, wel is het heel glad en valt het er makkelijk af. Zoals ik al zei is er weinig op aan te merken, het is een goed masker en het is een heerlijke conditioner. Maar alleen door de geur zal ik het niet nog een keer kopen, voor de prijs van rond de € 7,- kan ik ook een product kopen die net zo fijn is, maar wel lekker ruikt.

Omdat ik al jaren een grote fan ben van Guhl producten, wilde ik zo graag dat het helemaal perfect zou zijn. Toch gebruik ik het nu al 3 weken elke keer na het wassen van mijn haren.

Hoe belangrijk is de geur van een haarproduct voor jou? Is het een deal breaker als het je niet bevalt, maar het product doet wel goed zijn werk?

Gr.,

Wojis

3 thoughts on “Guhl Rijke Voeding Deep Butter Mask

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top