Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: Guhl Rijke Voeding Shampoo met Manoi-olie

Vandaag vertel ik jullie meer over Guhl Rijke Voeding Shampoo, speciaal voor breekbaar of beschadigd haar. Het lijkt mij duidelijk waarom ik deze heb meegenomen, ik val mijn beschadigde haar van alle kanten aan [figure of speech]. Als onderdeel van mijn zoektocht naar betaalbare doch werkende haar-beauties, ging ik deze keer voor de Rijke Voeding shampoo. Eerst maar eens kijken hoe de shampoo ruikt, dan volgt de rest uit deze serie misschien vanzelf. Althans dat is mijn plan, voorzichtigheid is geboden door mijn eerder ervaring met een Rijke Voeding product, weet je nog? Laten wij beginnen, er is genoeg te vertellen.

IMG_8416

Eerst maar eens die eerdere ervaring afhandelen. Deze had ik met de Rijke Voeding Deep Butter Mask, overdadig gevuld met Amandel Boter. Nou zal ik de eerste zijn die valt voor de geur van amandel en zeker in combinatie met boter [ik denk nu aan mijn misselijkmakend lekkere boterkoek en mijn snelle maar oh zo fijne appelkruimeltaart], dat kan niet missen zou je zeggen, maar nee… het bleek niet zo heel fijn. De geur was echt too much voor mijn schanze, het was zo intens geparfumeerd, het was in gebruik [voor mij] niet prettig. Vandaar dat ik wat huiverig ben voor de nieuwe geurlijn met Manoi-olie [welke ook zeker too much kan zijn]. Ik vertel je meer over de geur en de werking.

IMG_7035

Guhl Rijke Voeding is ontwikkeld voor overbelast, breekbaar en beschadigd haar. De producten uit deze lijn herstellen, versterken en beschermen. Naast de shampoo bevat deze lijn ook een conditioner, verrijkende haarolie, repair & protect crème, haarmasker, conditioning spray en een verwennende haarolie. Alle producten zijn gemaakt om tot diep in de haren door te dringen en de haren te herstellen. Zoals jullie wel weten is Monoi-olie populair vanwege de herstellende kracht en de heerlijke geur. De Guhl-shampoos zijn enorm geconcentreerd en werken al effectief bij gebruik van een kleine hoeveelheid. Zoals altijd de shampoo licht inmasseren en goed met ruim water uitspoelen.

IMG_7041

Nu alle praktische zaken uit de weg zijn gaan we over naar wat ik vind van de geur en de werking. De geur is wederom out there, maar deze keer is het een prettige geur. Guhl is ook wel een merk wat bekend staat om rijke geuren, dus snuffel er eens aan in de winkel voordat je tot een koop overgaat. De Manoi-olie is een mooie geur, exotisch met een teint musk of zo, ik kan het in ieder geval aanraden. Prettig tijdens het gebruik en zeker na gebruik, dan doen de producten van Guhl hun magische werk qua geur. Nu heb ik uiteraard spijt dat ik de conditioner en het masker niet heb gekocht. Wellicht van de week nog, deze producten zijn volgens mijn deze week in de bonus bij de Albert Heijn.

Over de werking ben ik ook zeer te spreken, ik denk dat deze shampoo net zo goed is als mijn Kérastase Resistance Bain de Force Shampoo. Mijn haar is misschien na de Bain de Force iets voller, maar na het gebruik van een conditioner [op het moment gebruik ik mijn Thérapiste Revolutie Conditioner ook van Kérastase] is het resultaat gelijk. En dat kan ik zeker niet van alle shampoo zeggen. Ben ik onder de indruk, ja zeker wel! Wil ik meer producten uit deze lijn proberen, ja zeker wel! Dan kan ik pas echt kijken of het na langer gebruik waar kan maken wat het beloofd; beschermt, herstelt en versterkt.

IMG_7042

Als laatste wil ik jullie meegeven dat de verpakking en de dop nog steeds geweldig zijn, het is misschien qua vorm niet het mooiste flesje, maar het werkt heel goed samen met het ontwerp van de belettering en de kleur. Het blijven snoepjes om te zien en om te ruiken, dat doet Guhl nog steeds voortreffelijk. Verder is het geen hele voordelige shampoo [zeker ook niet extreem duur], er zijn voordeligere shampoos te koop bij de drogisterijen. Het is dan ook de moeite waard ze te kopen in een actie, dan heb je echt een budget buy te pakken. Dubbel budget buy want deze shampoo is zeer zuinig in gebruik.

Deze shampoo is zover ik weet bij alle drogisterijen en supermarkten te koop, er zijn zelfs een aantal webwinkels waar je deze kunt bestellen. Deze eek nog bij de AH en de Albert Online in de aanbieding. De Guhl Rijke Voeding Shampoo met Manoi-olie komt in een flesje van 250 ml waar je snel rond de € 7,- voor betaald. Al zou je het voor de volle prijs kopen is het nog steeds een goeie deal, maar mik op de actie, dan kan je wellicht meteen twee of meer producten proberen. Ik ben het in ieder geval wel van plan.

Difficult hair, don’t care, maar ik doe er wel zoveel mogelijk aan, jij ook?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top