Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

Met de BeautyBox Glamour in oktober

Mijn eerste BeautyBox is binnen en om maar meteen met de deur in huis te vallen, het is een hele leuke volle box! Het thema van de maand is Glamour, met het oog op de feestdagen die voor de deur staan. Een box vol bruikbare goodies.

De BeautyBox is zo mooi stijlvol en strak en vol met heerlijke spullen.

Een kleine uitleg over het thema met aan de andere kant wat informatie over de producten.

Leuk hoor, kan je kaarten winnen, nou misschien win ik ze wel.

Kijk toch eens wat een spullen, ik word hier blij van en zie je die nagellak…..

Ja deze de E2152 Haze of Love, ik laat niet vaak lakjes zien, maar deze zal ik deze week eens op doen. Zeker een mooie kleur voor de feestdagen en ik denk dat deze perfect past bij mijn nieuwe lipgloss en oogschaduw. Oh ja de informatie; MegaLast Nail Color van Wet ‘N Wild een lak die lang blijft zitten en meteen een nagelverharder. Full Size € 4,95 voor 9 ml, maar op mijn flesje staat 13,5 ml.

Maria Galland Paris 410 Creme Minceur Modelante een body creme die nieuwe vetcellen voorkomt en de huid steviger maakt. Full Size € 69,- voor 200 ml, in de box een potje van 30 ml dus € 10,35 lekker veel om te proberen.

Ook nog een fles SYOSS Heat Protect Spray, een spay die het haar tot 200 graden beschermt en zorgt dat het glanst en niet pluist. In de box een full size 250 ml € 5,99.

Moet je kijken wat een mooie verpakking van de PUPA Milano Vamp! mascara, volle, stevige en extra gevulde wimpers. Need I say more, als dit wekt dan ben ik er uit, dan is dit de beste mascara ever. Een full size 9 ml. voor € 16,95 in de box een sample van 4 ml. ter waarde van € 11,30.

Dan nog twee lip & eye liners in zilver en goud, leuk hé?! Een potlood met twee functies en dan nog in deze prachtige kleuren, ik ben zeer benieuwd, ideeën te over. In de box full size per potlood € 6,95.

Nog een aantal mooie waardebonnen waarvan eentje voor een chocolade box, ook leuk om te schenken met de feestdagen.

Ik moet zeggen dat ik de Glamour BeautyBox erg leuk vind, mijn eerste box is echt een winner! Het thema is erg leuk en de producten bij het thema zijn goed uitgekozen. Je kan echt alles gebruiken voor de komende feestdagen, maar ook gewoon zo. Super leuke box, ik kan niet wachten tot de volgende.

Iemand al het één en ander geprobeerd uit deze box en wat zijn jullie ervaringen?!

Gr.,

Wojis

4 thoughts on “Met de BeautyBox Glamour in oktober

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top