Beauty

The Body Shop Cheek Colour – nr. 4 Golden Pink

Zoals ik al liet weten via Twitter, ging ik op jacht naar nr. 3 en nr. 4 van deze mooie blushjes, maar alleen nr. 4 de Golden Pink kon ik nog bestellen. Zonder verzendkosten gelukkig, anders had ik het niet gedaan.  Dat heb ik te danken aan een ‘gratis verzenden code’ en die heb ik te danken aan een hele lieve dame namelijk Lindy van Lin’s Loves,  ook te vinden op linsloves.nl, thanks fot that Lindy!

Verder is alles hetzelfde qua specificaties als de nr. 10 Sweet Nutmeg (zie ook mijn post over nr. 10 TBS nr. Sweet Nutmeg Cheek Colour) ook de prijs is nog steeds belachelijk laag, dus als je nog kan bestellen of kopen in de winkel doe het! Een look houden jullie nog tegoed, maar foto’s heb ik wel.

Mooi hé, hele mooie roze kleur met wat gouden shimmer erin, een beetje als de Rose Gold van Sleek. Deze is een stuk subtieler, maar zeker net zo mooi en fris. Wederom ben ik een gelukkige koopjes shopper, helaas was nr. 3 uitverkocht.

Nog een puntje voor The Body Shop, verpakken om te verzenden is niet echt moeilijk, stuff gaat stuk als je er zware flessen bij in stopt en geen opvulmateriaal gebruikt. Ik had namelijk wat Originals gescoord voor een prikkie (later meer hierover) en mijn blush doosje is dus een beetje gekrast tijdens transport (haat ik). Het rolde en beukte in dat kartonnen doosje, had best mis kunnen gaan, heel jammer.

Verder wens ik jullie allemaal nog succes met last chance shopping bij TBS.

Gr.,

Wojis

 

5 thoughts on “The Body Shop Cheek Colour – nr. 4 Golden Pink

  1. Mooie blush!! Werd meteen hebberig en heb ze ook beide besteld, ook een coconut showergel erbij met flinke korting, ben benieuwd.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top