Beauty Looks

FOTD: Dress Red Day met Russian Red van MAC

Gister was het Dress Red Day (ik noem dat Red Dress Day) en ik kon niet slagen voor een rode jurk. Ik heb mijn beste gedaan, maar kwam met een mooie zwarte broek thuis (story of my life). Het plan lag er en de uitvoering is mislukt, maar dat mocht de pret niet drukken, want we gingen die avond lekker uit eten.

Voor de gelegenheid heb ik een aantal van mijn favoriete producten gebuikt, om een simpele, maar mooie look te maken. Een rode lippenstift natuurlijk in het kader van Dress Red Day, Russian Red van MAC. Mijn favoriete BB cream van Clinique en mijn ogen opgemaakt met mijn favoriete pallet op dit moment Naked 2 van Urban Decay.

Hier kan je al zien dat ik niet enorm heb uitgepakt, ik wilde het simpel houden zodat mijn lippen eruit zouden knallen. Alleen wat BB cream en wat highlighter, beetje poeder op de T-zone, blush, oogschaduw en veel… heel veel lippenstift.

Dit is een paar uur later in het restaurant, na het eten en voor de koffie om precies te zijn. Kijk hoe de lippenstift is blijven zitten, ik heb mijn Lipcote gebruikt en ik heb echt na vertrek niet meer bijgewerkt. Maar over de Lipcote later meer, nu terug naar mijn FOTD. Hier zie je de subtiele kleuren die ik op mijn ogen heb gebruikt, met een lijntje goudkleurig oogpotlood. That was it, ik was binnen 10 minuten klaar en omdat ik niet helemaal top fit ben nog, heb ik mijn haar met wat haarcream naar achter gekamd. Mijn outfit was helemaal zwart op het sjaaltje na dan, simpel maar… oh zo rood dankzij Russian Red.

Wij hebben heerlijk gegeten, mijn make-up (inclusief lippenstift) is super mooi gebleven dus een geweldige avond!

Gr.,

Wojis

4 thoughts on “FOTD: Dress Red Day met Russian Red van MAC

  1. Inderdaad heel erg mooi. Ik heb lang geen rood zoals deze gedragen, dus het was wel even wennen (vooral mijn dochter vond het nogal heftig, haha), maar hij is echt heel mooi!

    1. Ik ben echt dol op rode lippenstift, altijd al geweest, ben ook heel blij dat het dit najaar ook volop in de picture is. En die kleuren die ik al heb gezien, prachtig gewoon. Red is back baby 😉

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top