Beauty Nieuw/New

Review: Bourjois Healthy Mix Healthy Balance Powder

Eindelijk! Ik heb de Bourjois Healthy Mix balance powder geprobeerd en ik ben niet meer gestopt. Omdat ik er zo lang over gedaan heb zal ik meteen maar duidelijk maken dat ik het een erg fijn poeder vind, zo dat is er uit!

Hier draag ik het Healthy Mix poeder met de Healty Mix foundation, beetje luminous BB cream als highlighter en presto de look is klaar. Ik heb geen concealer gebruikt en ik vond het resultaat geweldig, niet alle oneffenheden zijn weg maar dat was ook niet de bedoeling. Zelf poeder ik mijn voorhoofd, neus en kin altijd nog even af ik heb dat nodig om de dag door te komen. En deze poeder heeft zijn werk dan ook de hele dag goed gedaan.

Zonder iets, alleen dagverzorging.

Om te testen heb ik ook enkel het poeder aangebracht op mijn gezicht en dat geeft eigelijk weinig tot geen dekking. Je kan een zijde-poederige laag zien als je goed kijkt en heel duidelijk het matterende effect. Voor mijn gezicht geef ik de voorkeur aan meer dekking, het is voor mij dus niet geschikt als compact poeder, wel is het geschikt om de vettere zones mee mat te maken en te houden.

Ik heb nr. 52 de kleur Vanille, het is de kleur die het beste bij mijn huid past, toevallig is mijn Healthy Mix Foundation ook Vanille. Ik zou wel testen en niet uit gaan dat als je van de ene een kleur hebt je automatisch van het andere ook dezelfde kleur hebt. Verder krijgt je 9 gr. poeder in een zeer goed afgesloten doosje, er zit ook nog een spiegeltje in. Je krijgt er geen spons of puff bij, wat ook niet nodig is vind ik, het maakt de verpakking erg compact. De exacte prijs weet ik niet meer, maar die ligt rond de € 11,-.

Deze poeder voelt heel zacht en luchtig aan op het gezicht, ik heb er totaal geen last van ervaren. De geur en de textuur zijn heel zacht en subtiel, een fantastisch poedertje voor je gezicht en ik gebruik het graag voor mijn T-zone. Ik vind het ook niet duur en ik kan zeggen dat het zuinig in gebruik is, je hebt maar weinig nodig en het product is echt kwalitatief goed, waardoor het niet overal op je kleren en vloer terecht komt, maar op je kwast waar het hoort. Ook de finish vind ik mooi, dat is wellicht het meest geweldige aan deze poeder, het geeft een subtiele zachte matte finish en blijft tevens heel goed zitten. Een must have als je het mij vraagt.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top