Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox BeautyBucketList DIY Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks Nieuw/New Philips Lumea IPL Precision WojisOnBeauty.com

300 posts and counting

Vandaag 300 posts (deze post is nummer 301) en er komen er nog veel meer.

Wow, ik ben best trots op mijzelf. Ik had nooit gedacht dat ik een blog bijhouden zo leuk zou vinden en dat ik zoveel zou schrijven. Ik wilde mijn visie op dingen en mijn ervaringen met producten delen, het was nooit mijn idee om elke dag ermee bezig te zijn. Meer een wekelijks iets, een hobby, iets om mee bezig te zijn wat in het verlengde ligt van je interessen.

Het leukste van dit alles is dat ik elke dag wel wat heb geleerd en met enorm veel leuke en intrigerende mensen in contact ben gekomen. Mijn productkennis is ook enorm verbeterd en mijn horizon is ontzettend verbreed. Dit alles krijg door WojisOnBeauty and I like it!

Het is geen enkel moment vervelend en ik ben altijd op zoek naar dingen die leuk zijn of beter. Ik hoop dat ik al meer tijd kan gaan besteden aan WojisOnBeauty en ik ga 150% op naar mijn 1e jaar!

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top