Beauty LifeStyle

Douglas VIP -avond 2 oktober

Er zit weer een Douglas VIP-avond aan te komen, dinsdagavond 2 oktober aanstaande. Ik kreeg via de post een uitnodiging voor mij en een introducé. Het is van 18:00 uur tot 21:00 uur bij mijn eigen locale Douglas. Je krijgt 20% op huidverzorgingsproducten, 500 extra Beauties en er zijn verschillende activiteiten en workshops. Je kan op je gemak alles proberen en meteen kijken wat die nieuwe producten zijn en alle nieuwe collecties bekijken.

Als je de uitnodiging niet hebt ontvangen of hebt weggegooid, vraag het in de winkel of kijk of je met een vriendin mee kan. Ik ben al een paar keer geweest en ik het het altijd erg relaxed ervaren, erg leuk.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top