Philips Lumea IPL Precision

Beginnen met de Lumea Pricision

De Lumea, ja daar zou ik nog even wat meer over vertellen. Ik heb deze gekocht en meteen thuis het boekje wat erbij zit gelezen en uiteraard meteen op de lader aangesloten om die avond thuis aan de slag te kunnen gaan. Het is wel erg belangrijk de gebruiksaanwijzing aandachtig te lezen voordat je aan de slag gaat met de behandeling.

[tip: laat je in de winkel informeren over het apparaat en laat de medewerker(ster) ook kijken of j geschikt is voor de Lumea]

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet de test op de huid heb gedaan zoals in het boekje staat, maar ik heb mijn armen volgens de aanwijzingen ready to go gemaakt en ben aan de slag gegaan. De sterkte een standje lager gedaan dan werd aangeraden (just in case, gezien ik niet de testfase heb doorlopen) en aan de slag. De bediening van de Lumea is een makkie, ook ligt deze lekker in de hand en is dus goed met rechts en links te bedienen. Zoals in de handleiding staat heb je echt niet veel tijd nodig, mijn linker onderarm was in een paar minuten helemaal gezapt. Dus hop hop, de rechter onderarm ook meteen gedaan. Geen problemen met het apparaat en geen overgevoelige huid, ook de dagen erna niet dus ik ben verder gegaan met mijn oksels. Dit is natuurlijk wat gevoeliger dan de armen, dus zelfs twee standen lager dan aangeraden, net als hierboven de stappen doorlopen en ook mijn oksels zijn OK.

Advies is twee weken te wachten voordat je de behandeling herhaald, maar deze keer op de sterkte zoals geadviseerd in het boekje. Ook tot dusver geen problemen gehad. In mijn gezicht heb ik de Lumea inmiddels ook geprobeerd, ook volgens het principe wat ik hierboven beschrijf, toch rustig aan beginnen. Gaat ook allemaal volgens het boekje.

Wat ik nog even wil zeggen is dat je na de eerste behandeling al resultaten ziet, na een dag of vijf zijn mijn haartjes goed zichtbaar en kan ik goed zien dat er plekken zijn waar geen haar meer terug komt. Het resultaat op mijn armen is fenomenaal na twee behandelingen en ben over mijn oksels ook erg te spreken.

Als je denkt aan het aanschaffen van dit soort apparaten is het wel verstandig om meerdere reviews te lezen. Ik ben net begonnen met mijn Lumea en zal zeker in de komende weken uitgebreide reviews schrijven. Ook heb ik bij de Douglas de dame die het apparaat zelf getest heeft gesproken, haar heb ik mijn vragen kunnen stellen en zij heeft mij haar ervaringen verteld. Het is namelijk € 499,- waar we over praten, dat is niet niks.

Deze week in de ontharingsplanning voor het eerst de benen, ik zal wat foto’s maken, dan kan ik dat ook over de aankomende maanden laten zien. Waar ik ook benieuwd naar ben is het semi blijvende resultaat waar ik veel over lees en hoor. Dames die dus na maanden veel minder haren terug zien groeien dan voor het gebruik van de Lumea.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top