Philips Lumea IPL Precision

Lumea – The saga begins

 

Medio januari 2012 heb ik mijn Lumea Precision IPL Ontharingssysteem gekocht (mond vol),  heb er ruim een jaar over gedaan om te bepalen welk IPL thuissysteem te kopen en heb dus uiteindelijk voor de Lumea Precision gekozen.

Deze heb ik inmiddels een aantal keren gebruikt op de verschillende delen van het lichaam waar de Lumea Precision voor geschikt is. Gezien ik vandaag met mijn website ben begonnen, zal het nog wel een dag of twee duren voordat ik mijn eerste ervaring over de Lumea deel (ik moet het nog schrijven).

De aanloop tot de aanschaf van de Lumea Precision is mede de reden geweest voor deze website. Het lijkt mij een goed onderwerp om uitgebreid over te schrijven, gezien ontharen voor mij erg belangrijk is. Ik houd niet zo van haar en harsen, scheren en ontharingscrème zijn bij mij nooit geliefde methodes geweest.

Voor zover even genoeg,

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “Lumea – The saga begins

    1. Ik vind het leuk, veel werk maar leuk. Het is wel moeilijk omdat ik nog nooit een website heb gemaakt. Sterker nog, zelf foto’s op de laptop zetten had ik eigenlijk ook nog nooit gedaan. Dus ik leer elke dag en ik merk dat ik nog heeeeeel veel moet leren.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top