Beauty Nieuw/New Ods & Ends

Beauty Duds | Sanex Dermo Protector 24h deodorant met ui

Heeft U daar mayonaise en ketchup bij?! Vandaag in Beauty Duds de Sanex Dermo Protector 24h deodorant, zonder parabenen en alcohol, maar bezorgt je een penetrante uiengeur onder de oksel. Ik kan er niks anders van maken… jawel… dat is niet helemaal waar, deze deodorant ruikt op zich wel lekker. Verder zou ik deze deodorant skippen, I’m sorry to say, want meestal zijn de producten van Sanex erg prettig. Ik had dit niet gedacht, ik had ook niet gedacht dat dit een perfecte deodorant zou zijn. Maar zo niet goed absoluut niet, je kunt nog beter water onder zijn oksels smeren.

IMG_6547

De geur en de verpakking zijn goed, daar kan ik kort over zijn. De werking is gewoon niet goed, deze deodorant doet geloof ik helemaal niks als je het mij vraagt. Mijn man en ik hebben deze deodorant getest en zijn niet onder de indruk, wij zijn zelfs heel erg teleurgesteld. Naast het feit dat het helemaal niks doet voor mijn man, zorgt deze deo er ook voor dat hij stinkt naar ui. Ik kan je vertellen dat ik dat zelden meemaak, zelfs als hij geen deodorant op heeft verspreid hij geen uiengeur. Hieraan kan ik afleiden dat deze deodorant een averechtse werking heeft, misschien komt dat door de substantie, ik weet het niet. Mild is deze ook niet, de oksels gingen erg jeuken, dus mijn man was snel klaar. Ik zelf heb geen irritatie ondervonden, maar ik vind deze deodorant niet fijn. Hij is erg plakkerig en blijft de hele dag plakkerig. Ook al gebruik je een minimale hoeveelheid, je blijft met een ongemakkelijk kleverig gevoel zitten. Ik kan niet zeggen dat ik er wel of niet van ben gaan stinken, want ik heb deze deo niet gebruikt tijdens het hardlopen [ben daarna altdij een lopende frikadel speciaal].

IMG_6548

De transparant gel-achtgie substantie smeert wel heel fijn, maar na het aanbrengen voelt het net of ik bodylotion onder mijn oksels heb gesmeerd. Niet prettig dus en wat ik ook heel erg vervelend vind is dat je het op je kleding krijgt het dus kleverig is. Door de transparante gel-achtige consistentie heb ik geen witte vlekken gezien. Dat dan weer niet, maar dat is niet genoeg. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben voor groene deodoranten, maar het moet wel wat doen.

Dit zijn onze bevindingen, wel erg jammer, geen parabenen, alcohol, 24 uurs-werking, geen aluminiumzouten en tijdens het gebruik de natuurlijke barrière van de huid in tact laten. Nou, ik had er wel voor willen tekenen, maar het mag niet zo zijn. Onze vier euro is inmiddels in de vuilnisbak beland.

Tip voor natuurlijk goed werkende deodorant zijn altijd welkom, welke gebruik jij eigenlijk?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top