Beauty

Nieuw van Oriflame | Giordani Gold Essenza Parfum & Perfumed Body Cream

Vandaag een driedubbele premiere voor Giordani Gold. Giordani Gold introduceert maarliefst twee geheel nieuwe producten, de Essenza Parfum en Perfumed Body Cream en meteen het eerste parfum binnen Oriflame’s geurportfolio! Zoals je inmiddels wel weet is de Giordani Gold de luxe lijn binnen Oriflame. Deze verfijnde elegante lijn is nu nog completer gemaakt met Giordani Gold Essenza Parfum en Perfumed Body Cream. Gold, gold and even more gold, pure luxe en elegantie. Vandaag laat ik je zien hoe mooi deze beauties zijn en vertel ik je wat meer over de synergie tussen deze twee nieuwkomers.

IMG_6519

Zoals ik al zei is dit het eerste parfum wat Oriflame op de markt brengt. Tot nu waren er Eau de Toilettes en Eau de Parfums in de collectie. Met dit parfum slaat Oriflame meteen de spijker op zijn spreekwoordelijke kop. Dit is een weldaad voor de neus, een geur vol van sprankelende Calabrische bergamot, met daar midden in een bloemig-houtige noot, welke constant naar voren komt vliegen. Als warme saus over dit mooie geheel de geur van sinaasappelbloesem. Deze exclusieve geurnoot is speciaal voor Oriflame ontwikkeld, door sinaasappelbloesem van de hoogste kwaliteit te combineren met speciale elementen, om een unieke interpretatie van deze iconische bloesem weer te geven. Stel je voor dit samen met de geur van zonovergoten Toscaans hout  in de basis en dan de gelukzalige  sinaasappelbloesem. Als ik niet beter zou weten zou ik zeggen dat er zeer rijpe groene appeltjes in verwerkt zijn, met een hele berg lelies. Jongens, het doet mij denken aan de onvergetelijke vrouwelijkheid van Organza en de onschuldige rijpheid van All About Eve. De combinatie van geuren die samen Essenza vormen is verrukkelijk. Het is een droom van een geur die alleen maar ‘gold’ uitstraalt.

IMG_6520

De adembenemende elegante glazen flacon van Essenza doet aan schitterend kristal denken. De flacon voelt goed en solide in de hand, als een zeer exclusieve parfum. Het bladgoud en het Giordani Gold-logo in reliëf op de dop vergroten de luxe uitstarling. Alle zintuigen ervaren dit parfum, het is niet alleen maar een mooi parfum wat goed draagt, het is een ervaring. Het transparante van de fles accentueert de gouden kleur van het parfum en de details maken het geheel af.

IMG_6521

Dan de weelderige Giordani Gold Perfumed Body Cream. Een hydraterende body cream welke de stralende, bloemig-houtige schoonheid van Giordani Gold Essenza in zich draagt. De bodycrème is net als het parfum verrijkt met een hoge geurconcentratie voor een luxe, langhoudende geurervaring. Perfect om apart te gebruiken om het lichaam te verzorgen, of als basis voor Giordani Gold Essenza Parfum. Als cream heerlijk, lekker luchtig, maar zeker hydraterende en voedend. Het maakt de huid zacht en geeft het een subtiele glans. De geur is subtieler dan het parfum, het is een booster, zo moet je het zien, maar zeker ook solo heerlijk. De synergie tussen deze twee gouden producten zorgt voor een nog diepere geur-sensatie, zo geniet je extra lang van deze exclusieve geur.

De set is niet alleen prachtig, maar de geur is verrukkelijk. Het parfum heeft een lange draagduur, wat mij betreft is één keer sprayen genoeg. De geur veranderd gedurende de dag, maar blijft warm, bloemig vol ruiken. De sillage is aanzienlijk, niet extreem, maar jij en de mensen binnen een traan van een meter genieten mee. Het is echt een gelaagd damesparfum, waar je lang plezier van hebt, zeker als je de body cream erbij gebruikt.

Oriflame Giordani Gold Essenza Parfum kost € 62,00 per 50 ml. en is vanaf heden verkrijgbaar. Oriflame Giordani Gold Essenza Perfumed Body Cream kost € 13,00 per 250 ml. en is verkrijgbaar vanaf 27 november 2015. Je kunt deze prachtige Oriflame producten  bestellen in de Oriflame Webshop en via één van de verkoopadviseuses.

Het is dan wellicht het eerste parfum van Oriflame, maar wat mij betreft zeker niet de laatste. Ik ben erg onder de indruk van Giordani Gold Essenza Parfum, zo elegant er is geen ander woord voor dan goud.

Wissel jij graag van geur, of draag jij altijd dezelfde?

Xo,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

4 thoughts on “Nieuw van Oriflame | Giordani Gold Essenza Parfum & Perfumed Body Cream

    1. Zeker fijn en wat mij betreft een perfect cadeau voor 5 december of onder de kerstboom. De dame die dit mag ontvangen zal heel blij zijn. Het ziet er ook zo mooi uit, echt een plaatje. Makes me feel like a movie start.

  1. Ik draag eigenlijk iedere dag een andere geur, ik vind het heerlijk om af te wisselen. Dit is werkelijk een juweeltje van een parfum, ik vind haar heerlijk!

    1. Ik draag niet iedere dag een andere geur, maar wissel het wel vaak af, het hangt van de mood af die dag. Ik ben dol op geuren, niet alleen qua parfum maar ook qua douchegel en body-smeer. Vaak verzin in een combinatie voor die dag, dat vind ik het lekkerst. En ja, dit is een parel, ook die body cream, wat een weelde. De cream is zo lekker zacht, vind de finish op mijn benen zo mooi. Ja Miss Beautyspots, wij worden zo af en toe steen en been verwend en genieten er elke dag van. Xo

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top