Fashion Nieuw/New

Mijn prachtig lederen welkomstcadeau van Vogue is binnen | Black Leather Tote Bag I call her Noir

Wojis, heb je een nieuwe tas? Hoor ik vaak, niet erg, ik ben een Bag Lady al vanaf dat ik kan lopen ongeveer. En vandaag presenteer ik mijn mijn prachtig lederen welkomstcadeau van Vogue, mijn waanzinnig mooie nieuwe Black Leather Tote Bag. Isn’t she pretty, I call her Noir, mooier dan zwarte tote bag. Ik stond te popellen nadat ik het mailtje had ontvangen dat ze onderweg was. Het moment dat je een nieuwe tas in gebruik neemt is nog mooier dan nieuwe schoenen, het is persoonlijker op één of andere manier. 

IMG_6076

Noir is diepzwart en altijd fashionable, zoals Vogue Nederland dat noemt. Er hangt een Vogue tag aan vervaardigt uit hetzelfde leder. De tag kan je er gewoon afhalen, er zit een gesp aan. De gesp staat heel leuk vind ik, maakt de tas interessanter, dus ik laat het label lekker zitten. De sluiting is gemaakt van een dun strookje leer, welke je door twee gaten kunt rijgen om de tas “dicht” te knopen. Met een mooie knoop of lus geeft je er weer net een beetje een chiquer tintje aan.

IMG_6073

Het leer wat gebruikt is om deze tas te maken is super zacht, niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Het is ook een zeer soepel leer, erg mooi om een tas van te maken.

IMG_6078

Zoals je kunt zien een echte tote bag, geen vakjes, geen ritjes, helemaal niks. Het is letterlijk een zak gemaakt van leer waar twee hengsels aan zijn gemaakt.

IMG_6080

Hier draag ik Noir aan de hand, ze past trouwens heel goed bij mijn zwarte leren jack. De structuur van het leer is heel mooi, niet te grof, maar ook niet helemaal glad. De diep zwarte kleur geeft de tas een soort industrieel uitstraling, maar het zachte leer maakt het weer heel vrouwelijk.

IMG_6081

Hier heb ik Noir in de hand, zoals ze ook door Vogue wordt geëtaleerd. Het is de Victoria Beckham manier van een tas dragen, best wel onhandig als je het mij vraagt, maar wel weer heel stoer en net weer anders.

IMG_6079

En hier draag ik haar gewoon aan mijn schouder, de beste manier als je veel te versjouwen hebt. Mijn zwarte tote bag van Vogue is nu al een aanwinst aan mijn schouder, ik ben heel blij dat ik haar gekozen heb, ze is magnifiek en ze heet Noir.

Happy Bag Lady!

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Mijn prachtig lederen welkomstcadeau van Vogue is binnen | Black Leather Tote Bag I call her Noir

    1. Dank je wel, ik heb Noir sinds ik haar binnen heb elke dag gebruikt, zo mooi zacht en echt mooi dik leer. Het is een mooie en fijne tote bag. De tag en de sluiting maken het af, staat zo leuk. De sjaal is trouwens van Brrr; http://www.wojisonbeauty.com/?p=5123. Ik ben er nog steeds zo blij mee, die kleur is zo fijn, hij kan overal bij. Staat super bij mijn brogues. Xo 😉

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top