Beauty Nieuw/New

Nieuw van Oriflame | Happydisiac Woman Eau de Toilette fruitig & bloemig

Nieuw van Oriflame is Happydisiac, een Eau de Toilette voor dames. Deze zet ik vandaag in het zonnetje, want deze geur verdient een ontzettend compliment. Happydisiac is opgebouwd met twee hele belangrijke feel-good geurnoten. Aardbei voor de vrolijke fruitige noot en jasmijn voor de geraffineerde bloemige noot. Een zoete vrolijke roze geur die elke neus siert met een vleugje geluk.  

IMG_5448

Een vleugje verse aardbeien is niet alleen heerlijk, het vergroot ook de alertheid en het concentratievermogen. De geur van sappige geperste aardbeien en verfijnde Egyptische jasmijn is zeer bijzonder. In aromatherapie wordt jasmijn vaak gebruikt als antidepressivum. Deze tere, zoet ruikende bloemetjes hebben ongelofelijke opbeurende en ontspannende effecten. Deze geur is ook ontwikkeld rondom het concept ‘emotie’ en bevat vrolijke ingrediënten, want deze geur staat voor geluk.  Happydisiac tovert spontaan een een glimlach op je gezicht.

IMG_5446

Meesterparfumeur Olivier Cresp wordt beschouwd als één van de meest getalenteerde parfumeurs van zijn tijd. Hij heeft het wereldberoemde parfum ‘Angel’ van Thierry Mugler gecreëerd en onlangs Oriflame’s Happydisiac Eau de Toilette, die hij samen met de jonge parfumeur Elise Benat ontwikkelde. Niet alleen is er over de geur nagedacht, de fles is ook vrolijk en zoet. De roze-rode kleur van het geheel in deze prachtig doorzichtige flacon is de spreekwoordelijke kers op de taart. Het flesje ligt ook heerlijk in de hand, voelt lekker aan, dit draagt ook bij aan het happy go lucky gevoel van deze geur vind ik.

IMG_5443

Op het eerste gesnuif was het een beetje onwennig, erg verrassend en onverwacht. Ik en de kids vonden het erg ruiken naar snoep, het deed mij denken aan aardbeien zuurtjes [die met die zachte kleverige vulling en plakkerige papiertjes], maar dan nog zoeter. Maar al snel komt de jasmijn om de hoek kijken en veranderd de zoete aardbeien geur in een mooi ronde fruitige achtergrond noot. De jasmijn neemt het over op de voorgrond en er ontstaat een zoete maar zeer gebalanceerde Eau de Toilette en Bodymist-achtige geur. Het is heel moeilijk te omschrijven, het is een soort mist van bloemen en fruit, heel zoet, maar ook weer transparant. Wij zijn in ieder geval erg verrast door deze lieve zoete geur, Happydisiac maakt ons echt happy. Een beetje het ‘like a kid in a candy store’ gevoel, lekker zoet en zeer betoverend.

De zoete Happydisiac Woman Eau de Toilette is vanaf heden verkrijgbaar in de webwinkel van Oriflame, Normaal kost deze flacon van 50 ml. € 29,00, nu voor maar € 19,99.

Zelf ben ik dol op geuren met jasmijn, wat is jouw favoriete geurnoot? 

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top