Beauty Looks

Look | Shimmer Brick in Pink Quartz als oogschaduw

Zoals ik al eerder schreef is de de Shimmer Brick van Bobbi Brown ‘straal in een compact’. Ik heb het dan over de kleur Pink Quartz, een warme roze combinatie van kleuren met een mega parelmoer glans. De vijf kleuren zijn ook afzonderlijk te gebruiken als oogschaduw en dat heb ik getest natuurlijk. Uiteraard heb ik de Shimmer Brick gebruikt als shimmer, blijft prachtig. Kijk naar mijn look en ik vertel je wat ik vind van mijn Shimmer Brick als oogschaduw. 

IMG_5781

En wat een verrassing, het is helemaal niet schreeuwerig, het is juist heel erg subtiel! Ik was bang dat het too much shimmer zou zijn op de ogen, maar het is eerder té subtiel. De glans is heel mooi, niet te gek voor op mijn oude koppie, goede balans. De kleuren van de  Pink Quartz zijn heel moeilijk op te pakken en op mijn ogenleden te krijgen. Er is minder veel minder verschil tussen de kleuren dan ik zou willen, dat maakt de mogelijkheden erg beperkt, jammer. Er is wel wat fall out, maar dat is verwaarloosbaar, als je nagaat dat de gemiddelde oogschaduw veel meer fall out geeft. Wat betreft the feel en het gebruik is de Shimmer Brick prima als oogschaduw te gebruiken. Dus enorm handig als je niet al teveel bij je wilt hebben en toch een volwaardige look wilt maken. Wat ik dus heel erg jammer vind is dat ik op mijn huidkleur geen grote kleurenverschillen zie, zelfs niet als ik de donkerste kleuren gebruik. Zo kan ik niet heel veel definitie en diepte creëren en blijft de look wat vlak, te vlak voor mijn smaak.

IMG_5558

Ondanks de kleien puntjes kan ik een mooie look maken en is de Shimmer Brick wat mij betreft prima te gebruiken op de ogen. Je moet weliswaar erg je best doen om er wat jeu aan te geven, maar met een beetje goede kwast is het mogelijk. En ik was bang dat het op de ogen en op se snoet teveel shimmer zou zijn in mijn gezicht, maar ik vind het acceptabel zo fris en fruitig zelfs. De kleuren komen denk ik beter tot hun recht met een een mooie warme matte oogschaduw als basis.

Al met al kom ik hier wel mee weg, ik zou heel content zijn met deze beauty in mijn vakantie toilettas. Wel heb ik er de Too Faced Shadow Insurance onder gebruikt en ik heb een extra laagje mascara op de punten van mijn wimpers aangebracht [voor wat extra oemff]. De look is trouwens zonder oogpotlood, wat je ziet is Shimmer Brick. Mijn lipstick is natuurlijk de Estée Lauder Signature Lipstick in Radiant Wine, van de eerste Red Lips Tuesday.

Gebruik jij ook shimmer op je ogen, of alleen maar matte producten?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Look | Shimmer Brick in Pink Quartz als oogschaduw

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top