Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Review | Rituals Hammam Delight Fresh Eucalyptus & Rosemary Shower Foam

Vandaag vertel ik je wat ik vind van de Hammam Delight Fresh Eucalyptus and Rosemary Foaming Shower Gel Sensation. Een beste mond vol en ook een neus vol, het is zeker een sensatie voor de Schnaze. Ik kocht deze omdat ik de Hammam Hot Scrub zo heerlijk vind, die ruikt zo verkwikkend en als ik dan een beetje verkouden ben ontspan ik er extra van en kan ik heerlijk opgelucht ademhalen. Voor het eerst in onze badkamer en tevens voor het laatst ben ik bang. 

IMG_5188

Met de deur in huis dan maar, het lijkt helemaal niet op de Hammam Hot Scrub. De geur is helemaal anders, het is honingachtig en zoet, niet fris en scherp. Het was echt een ontzettende domper, ik had zoveel meer verwacht, maar helaas. De kids vinden het wel lekker, vooral mijn dochter, maar ik… nee doe mij dan maar de Hot Scrub of lekker de Samurai Cool Down. Het is niet zo dat ik het vies vind ruiken, maar eerder teveel honing en het doet mij ook helemaal niet denken aan de scrub die ik zo fijn vind ruiken. Ik vond de Olive Secret Douchepasta dan nog beter qua geur en die kwam al niet echt overeen met de geur van de Hot Scrub. Erg jammer hoor, ik had mij er zo op verheugd. Ik ga denk ik gewoon weer lekker de Hammam Hot Scrub halen in combinatie met een tube van de Samurai Cool Down, wedden dat ik verkwik!

IMG_5187

De Hammam Delight Shower Foam kost € 8,00 voor 200 ml en is bij de counters en Rituals winkels te koop. Natuurlijk is deze ook in de Rituals webshop verkrijgbaar. Misschien vind jij het wel heel fijn, ga maar eens proberen in de shops, had ik ook moeten doen.

Ingrediënten: aqua/water, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sorbitol, isopentane, parfum/fragrance, isopropyl palmitate, isobutane, peg-120 methyl glucose dioleate, eucalyptus globulus leaf oil, sodium chloride, sodium benzoate, peg-40 hydrogenated castor oil, citric acid, hexyl cinnamal, guar hydroxypropyltrimonium chloride, limonene, citronellol, linalool, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, geraniol, alpha-isomethyl ionone, cinnamyl alcohol.

Helaas is deze foam niet helemaal wat ik er van had verwacht, gelukkig heeft Rituals snel weer een limited edition in het assortment, ik kan niet wachten. Oh ja en er komt ook nog een hele nieuwe mannenlijn aan, spannend!

Wat is jouw favoriete lijn van Rituals?

Xo,

Wojis

One thought on “Review | Rituals Hammam Delight Fresh Eucalyptus & Rosemary Shower Foam

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top