Beauty Fashion Fun LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends WojisOnBeauty.com

A week in the life of… regenboog | skôftig lekker! | Fiat 500

Rosso Passione is is the new black. Misschien heb ik het red is the new black iets overdreven, maar 2015 is echt het jaar van rood voor mij. Rosso Passione om precies te zijn. Naast rood was deze week gevuld met kleur, zeg maar alle kleuren van de regenboog. Uit eten, echt skôftig lekker! En een avond gevuld met Chardonnay, kan je het je voorstellen, lekkere Chardonnay? Ik niet, maar nu wel! Ook had ik enorme super pech, pech onderweg. Drukke volle gekleurde week, kijk maar.

IMG_5083

Maandag scheen de zon ‘s morgens vroeg al, ik vind het heerlijk om met mijn zonnebril de deur uit te gaan om 07:40 uur! Ondanks de zon ging ik in het zwart, met een lange broek aan, wel weer even wennen al die broeken, blah.

IMG_5084

Ik moet het even laten zien, mijn onverzadigbare trek in tomaten is nog steeds niet voorbij. Ondanks de komkommer en alle andere gezonde heerlijkheden, is tomaat nog steeds een vast onderdeel iedere dag. Deze kleintjes zijn ook wel heel erg lekker, bijna net zo lekker als aardbeien. Op brood, bij brood, als tussendoor en in een salade, ik kan niet zonder.

IMG_5087

Maandagavond toen wij terug reden van de voetbalvereniging zagen wij een regenboog. Een dubbele! Ik ben dol op regenbogen, altijd al geweest en als ik een dubbele zie word ik meteen heel gelukkig. Het blijft een zeldzaam schouwspel, instant happy-feeling.

IMG_5091

Dinsdag koos ik voor lila en paarse outift, het weer was een stuk minder mooi dan maandag, maar dat had ik later op de dag pas door. Geen punt, ik heb meestal een sjaal in de aanslag. Ondanks de slippers heb ik het de hele dag niet koud gehad. En zoals ik al liet weten deze week, ik draag hoe het weer ook moge wezen geen sokken meer.

IMG_5094

Dinsdagavond ging ik uit eten met de liefste Marinella van de wereld. Lekker sushi en shizzle bij Hasekura. Heerlijk hoor, wij hebben een super avond gehad, wat een leuk restaurant en wat een heerlijk eten. Dit gaan wij vaker doen hebben wij bedacht.

IMG_5099

Woensdag begon zeer zonnig, yellow is the sunny way to go. Het is nog steeds niet mijn favoriete kleur, maar staat goed en is echt heel vrolijk. Met wit gecombineerd vind ik het een scheutje zonnestraal.

IMG_5108

Woensdag na de zwemles namen mijn jongste en ik een lekker patatje. Super lekker en vers en natuurlijk knoeide ik een enorme hoeveelheid ketchup op mijn zonnige gele sjaal. Ook met een sjaal vol met vlekken was de patat skôftig lekker.

IMG_5113

Na de maaltijd moesten wij door naar de tandarts, die afspraak hebben wij helaas nooit gehaald. Ik had wat pech onderweg, maar gelukkig was daar de ANWB. Wij waren binnen een half uurtje weer on-route. Zie jij de oranje sjaal in de weerspiegeling van de auto, die heeft de gele vervangen, ook wel leuk toch zo met dat geel en wit?

IMG_5118

Woensdagavond had ik ook nog een Master Class Witte Bourgogne, Chardonnay zeg maar. Ik houd niet zo van Chardonnay, of eigenlijk helemaal niet, maar ik heb heel veel geleerd en ik waardeer de Chardonnay iets meer. Komt ook door de bijzonder wijntjes die ik heb mogen proeven.

IMG_5119

Het leuke van deze Master Class bij Vinci is de hoeveelheid achtergrond informatie en kleine groep mensen die aanwezig is. Wij hebben leren proeven, leren walsen en leren vergelijken, erg leuk om te doen. Conclusie, ik ben geen grote fan van Chardonnay, maar dat wist ik al. Wel heb ik meer waardering voor de streek en de wijn die daar vandaan komt.

IMG_5121

Donderdag was het groen met oranje, in combinatie met wat stone washed black jeans. Wederom een broek, wat een week, de hele week al broeken. Door deze combinatie wil ik meer groen en zeker meer oranje in mijn garderobe brengen.

IMG_5131

Vrijdag begon qua weer zo zo, maar het zou enorm opknappen naar de middag toe! Dus toch maar weer een vest en een sjaaltje. Het werd heel snel heel warm, in ieder geval bij ons in de achtertuin. Zodra ik de deur uit ging was het eigenlijk best wel fris. Roze met met paars, een absolute garantie voor een frisse en fruitige twist aan een verder saaie outfit.

20150828_172534

Vrijdag werd zomaar ineens in plaats van zaterdag de mijn-nieuwe-auto-ophaal-dag. Go with the flow go Fiat 500. Hij is van mij en hij is Rosso Passione.

20150830_135821

Hij zit lekker, rijdt lekker en staat lekker. Ik heb zoveel mogelijk met het dak open gereden de afgelopen dagen, het was heerlijk cabrio weer.

IMG_5163

Zondag nog even in mijn strandstoeltje in de tuin gelegen, niet heel erg lang helaas, ik heb weer eens uitslag in mijn nek en op mijn keel. Het jeukt enorm en als ik in de zon ga liggen, jeukt het alleen maar nog meer. Ik had zo in slaap kunnen vallen als ik geen uitslag had gehad, super zondag.

Red is the new black?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top