Beauty Beauty Favorites

Opgemaakt & IN or OUT augustus helemaal vol | Clinique * Rituals * N4 * Cenzaa * RevitaLash * Corine de Farme * hannah® * KORRES *

Het kan niet waar zijn, weer een maand voorbij. Ik dacht dat ik nog een week had, maar nee dus, het is tijd voor de Opgemaakt & IN or OUT van de maand augustus. En zoals ik vorige keer al zei is het heel erg veel. Neem er een kopje koffie of thee bij, we hebben een heleboel te doen. Veel geliefde producten zijn opgegaan, een paar oudjes en redelijk wat Beauty Favorites. Have fun en ik hoor graag jullie ervaringen in de comments. 

IMG_5178

Het leek eigelijk helemaal niet zo heel erg veel toen het nog in de kast stond, maar toen ik het eenmaal verzameld had was het toch wel een hele berg cosmetica. Nu ben ik natuurlijk niet alleen, mijn drie huisgenoten genieten ook enorm van mijn cosmetica verslaving en gebruiken veel van deze heerlijkheden. Laten we beginnen, dan vertel ik wat ik ervan vind, laat ik je meteen weten wat de kids graag gebruiken en onthul ik de smaak van mijn zeer kritische echtgenoot.

IMG_5173

Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 Spray is er helemaal doorheen. Een heerlijke product, wat ik enorm ga missen, maar snel koop ik deze weer. Een heerlijke geurende melkachtige SPF spray die mijn huid perfect heeft verzorgd. Een zeer welverdiende IN. Hier hebben mijn echtgenoot en ik heel wat uren zinplezier aan beleefd.

Dan een set van Corine de Farme, de BIo Protection Milk SPF 30 en de Hydraterende Aftersun, beide heel erg goed, maar ik ga ze niet meer kopen. Waarom? Ze zijn zo ontzettend dik, de kids vinden het niks, mijn man vindt het niks en ik betrap mijzelf er elke keer weer op dat ik liever iets anders gebruik. De Aftersun koelde de huid wel fijn af en zorgde voor een zeer gevoede huid, dat geef ik je nog even mee. Maar helaas, door de dikte van de producten een OUT. Vooral de SPF cream, ik krijg niet eens meer product uit de fles. Ik kan het niet eens opmaken al zou ik het willen.

DO2 Crystal Spray is op en er staat er alweer eentje, deze heb ik echt heel veel gebruikt. Zoals ik al eens eerder heb gezegd, het is een zeer multi-inzetbaar product. Nog steeds vind ik deze super fijn, vooral in de zomer. Ik gebruik mijn DO2 dagelijks, IN!

Dan mijn N4 – Number 4 Super Comb Prep & Protect spray. Een tangle free leave-in conditioning spray die de haren versterkt en beschermt tegen UV stralen, drogen en stylen. Erg jammer dat deze op is, het is een heelrijk product en mijn haren zaten gewoon super na gebruik van deze spray. Ik wil hier meer van, ik wil hier veel meer van, IN alleen al omdat ik het heel erg uitgebreid wil testen.

IMG_5174

Dan vier super lekkere heerlijkheden achter elkaar, vier van mijn persoonlijke favorieten. Laat ik beginnen met de overheerlijke hannah® Shower Treatment. Dit is het lekkerste douche-product op oliebasis wat ik ooit heb gebruikt. Ook mijn man en kinderen zijn hier helemaal weg van, wij vonden deze allemaal heel erg lekker en ik heb van drie huisgenoten al een verzoek tot herhaling. Dan kan geregeld worden hoor liefjes, ik vind het ook super fijn. Deze Shower Treatment krijg van ons een IN en komt er zeker snel weer IN.

KORRES Basil Lemon Shower Gel is voor mij een absolute verwennerij, ik ben denk ik ook de enige die het heel erg lekker vind. Erg jammer dat mijn Basil Lemon op is, de geur is zo verkwikkend, zo lekker groen. Zeker een IN en de volgende keer bestel ik er de body cream gewoon bij.

Hoe happy word ik van de Happy Buddha, heel erg happy! Hier zijn wij niet meer zonder, ik heb de spray en de scrub, ik wil alles van Buddha, kom er maar lekker IN.

Ook geen fijn moment, het laatste beetje van de Samurai Cool Down shampoo & shower gel. Hier was ik al bang voor, het was te weinig en ik wil meer, maar ik heb nog geen nieuwe gekocht. Ik ben nog lang niet klaar met de frisheid van de Samurai dus IN.

En dan een wat ouder product voor in bad, de KNEIPP Badolie Citrus. Eentje die al lang in de badkamer staat en regelmatig wordt gebruikt. Verkwikt mij hele lijf en maakt mijn huid heel erg zacht. Je hebt er helemaal niet heel veel van nodig om je bad heelrijk te laten ruiken en je huid te voeden. IN alleen om de geur al.

IMG_5176

Dan het Guhl Rijke Voeding Amandelboter masker, dit is ook een oudje en is nu ook echt helemaal op. Mijn dochter heeft deze opgemaakt en wat werkt het goed. Zelf vind ik het masker ook fijn, alleen de geur gaat mij zo tegenstaan als ik het vaker gebruik. Ondanks dat een IN. De werking op de mooie dikke lange haren van mijn dochter is zo goed dat wij deze zeker vaker zouden gebruiken.

Mijn favoriete beste koop mascara van Essence is ook op, de Maximum Definition. Dit is zo goed, de beste mascara die ik ooit heb gebuikt en deze kost nog geen vijf euro. Er is geen mascara die opweegt tegen deze, de prijs/kwaliteitsverhouding is waanzINnig!

Mijn Cenzaa miniaturen zijn ook op, dat was niet zo heel moeilijk, maar ik vind ze de moeite waard om te vermelden. Bij mijn bestelling bij Huidverzorging Mireille kreeg ik twee posters, twee maskers om te proberen. Heerlijk! De Ocean Touch is echt mijn volgende Cenzaa masker. Voor de review van de Relaxing Touch [welke ik full size kocht] moet je nog iets meer geduld hebben.

RevitaLash® Advanced wimperserum is IN, lees het nog maar een keer, zo goed! Toen ik eenmaal de laatste restjes had gebruikt was ik bang dat het resultaat meteen zou verdwijnen, maar weet je, het bleef nog heel lang aan en zelfs nu heb ik het idee dat mijn wimpers er beter uitzien dan voor de RevitaLash®.

IMG_5177

En dan binnen de rubriek “Opgemaakt & IN or OUT” de nieuwe mini rubriek “Uitgelicht”. Deze eerste keer is de eer aan de Take The Day Off en de Clarifying Lotion nummer 2. Wat zal ik ze voorlopig missen, ik ben begonnen aan een ander merk en deze twee liefdes komen er voorlopig niet IN. Het juk van een beautyblogger, je wilt altijd weer iets nieuws proberen. Mocht mijn huid achteruit gaan, ga ik snel terug naar dit power-duo, beide IN.

Heb je nog vragen laat het mij weten, heb je nog tips schrijf ze dan ook in de comments. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe heerlijkheden.

Xo,

Wojis

One thought on “Opgemaakt & IN or OUT augustus helemaal vol | Clinique * Rituals * N4 * Cenzaa * RevitaLash * Corine de Farme * hannah® * KORRES *

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top