Beauty Beauty Favorites Nieuw/New Ods & Ends WojisOnBeauty.com

Expert Advies van Paula’s Choice binnen handbereik | een database vol met [huid] weetjes

De omvangrijke informatieve database op het gebied van de huid en huidverzorging, dat is Paula’s Choice. Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar onder andere ingrediënten ontwikkelde zij haar eigen lijn huidverzorgingsproducten onder de naam Paula’s Choice. Ook verzamelde zij een schat aan nuttige informatie over veel voorkomende huidproblemen en de do’s en don’ts op het gebied van de huid en huidverzorging. Deze deelt zij via het web met iedereen. gewoon kosteloos en geheel vrijblijvend. 

image001

Via het menu Expert Advies op de website van www.paulaschoice.nl is deze informatie toegankelijk voor een ieder die waardevolle tips zoekt bij tal van huidkwesties. Heb je last van rimpels, een extreem droge, vette of gevoelige huid, rosacea, puistjes, littekens of pigmentvlekken? Via het menu Expert Advies op de website van Paula’s Choice vind je een schat aan informatie die je kan helpen om jouw specifieke huidtype de juiste verzorging te geven en bij het oplossen van diverse huidproblemen.

Handige tips, veel besproken mythes en waardevolle weetjes vindt je onder het menu Expert Advies. Expert Advies belicht meer dan alleen huidproblemen, maar biedt ook handige tips bij tal van veel voorkomende vragen op het gebied van de dagelijkse huidverzorging voor het gezicht en lichaam. Van een stappenplan voor de perfecte manier van het aanbrengen van een zelfbruiner, alles over de zon en SPF’s, handige make-up tips om het beste uit je looks te halen, veel besproken mythes op het gebied van huidverzorging, tot aan het uitlichten van cosmetische ingrediënten (INCI’s) en hun werking op de huid. Bij specifieke huidproblemen biedt het menu Expert Advies tevens oplossingen in de vorm van doeltreffende producten uit de lijn van Paula’s Choice. Dan heb je in ieder geval een begin gemaakt en is oriënteren een stuk gemakkelijker.

Ben jij op zoek naar persoonlijk huidadvies op maat? Het Paula’s Choice Onderzoeksteam doet zijn uiterste best om iedereen optimaal te helpen bij het vinden van de allerbeste oplossingen en producten voor zijn of haar huid. Voor de beoordeling van schoonheidsproducten maken zij gebruik van op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde criteria en doen dat eerlijk en weloverwogen. Voor specifieke vragen en een persoonlijk huidadvies op maat kan tevens contact worden opgenomen met de huidverzorgingsexperts van de Paula’s Choice klantenservice via info@paulaschoice.nl of telefonisch via 020-3458426. De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl, via diverse professionele schoonheidssalon en via de website en winkel van Cosmania in Amsterdam. Zoals ik al zei, gewoon binnen handbereik.

Dus zit jij met vragen over het verzorgen van jouw huid, of heb jij behoefte aan meer informatie over bepaalde ingrediënten, of wil je gewoon wat meer weten of de huid? Je kunt alles vinden bij Paula’s Choice, easy does it.

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top