Beauty Looks

M•A•C Cosmetics | Mineralize Skinfinish FTW

Wie kent ze niet, de Mineralize Skinfinish poeders van MAC Cosmetics. Het zijn iconische producten, vooral de limited editions zijn zeer populair, deze zijn ook bijna nooit te krijgen, ze zijn meestal binnen no time uitverkocht. Deze luxueuse, fluweelzachte poeder met matte- metallic finish is heel mooi voor het aanbrengen van highlights op de wangen of als finishing touch over het hele gezicht. Een multifunctionele product wat door de jaren heen een grote fan base heeft opgebouwd. Ook wel een beetje een gek product, je moet het uitproberen op je huid wil je weten wat het effect nou werkelijk heeft op jouw gezicht. De kleuren zijn bijzonder, don’t judge them by the color of their powder. 

IMG_2168

Deze drie schoonheden gebruik ik de laatste tijd heel veel samen, zo mooi als het zonnetje op de snoet schijnt. Ik zal ze even bij langs gaan, dan weten jullie ook over wie ik het heb. Star Wonder is de roze met plum en goud bovenaan, deze darling gebruik ik vaak als blush, geeft een heel mooi effect en heeft een perfecte rozige kleur. Ik sla dan wel de appeltjes van mijn wangen over, is voor mij vaak too much met de metallic finish. Dan heb je de zacht roze en perzik met goud, dat is Soft and Gentle, een grote favoriet van mij en ik geloof de rest van de wereld. Soft and Gentle is echt zo mooi, de naam geeft al aan welk effect je krijgt. Deze is over het hele gezicht heel mooi, ik gebruik ‘m vooral als highlighter. Dan de bruin-gouden helemaal rechts, een limited edition, Magnetic Appeal. Deze is zo mooi metallic en heeft een geweldige donkere gouden finish, ik gebruik deze als bronzer en om te shapen. Met beleid, want op zo’n witte snoet kan deze snel te donker uitvallen.

IMG_2182

De combinatie van deze drie mooie Mineralize Skinfinish poeders is magisch, het geeft zoveel diepte, het maakt shapen echt extra mooi. Zoals ik al zei, ik gebruik ze niet vaak op mijn wangen en helemaal niet op de appeltjes van mijn wangen, maar dat zou natuurlijk wel gewoon kunnen. Soft and Gentle en Star Wonder zijn prachtig mooi om je make-up mee af te maken. Vooral Soft and Gentle haalt het geheel helemaal op [hoe saai dan ook], je look is in no time een sprankelend geheel. Ik denk dat deze toch wel het meest verkocht is, iedereen zou minimaal deze in zijn of haar stash moeten hebben. Mocht je één van de mensen zijn die Soft and Gentle niks vindt of waar het echt niet bij staat, probeer dan Lightscapade, deze is ook zo mooi. De volgende Mineralize Skinfinish die ik ga kopen, zodra ik ‘m te pakken kan krijgen that is.

IMG_2193

Magnetic Appeal gebruik ik veel om te shapen en als bronzer, niet te ver naar de wangen, meer langs de haarlijk. Dat geeft nu ik nog zo bleek ben een nep effect, dus heel spaarzaam. De kleur is intens en de metallic finish verfijnd, het geeft een zwoel en tropisch effect. Dan gaat Soft and Gentle op de snoet op alle plekken die ik op wil lichten en lekker wat op de wangen [ik sla de appeltjes over]. Star Wonder gebruik ik net onder mijn jukbeenderen, om wat meer diepte te geven aan het geheel. Let er op dat je de kleuren opbouwt, niet teveel in één keer, beetje bij beetje en zoek een plekje op met natuurlijk licht.

Zo geef je een wat doffe look wat extra glans. Hier heb ik trouwens ook de Mineralize Skinfinish Natural in Medium als foundation gebruikt, maar ook met andere foundations gaan de Mineralize Skinfinish poeders mooi samen. Ik weet dat niet iedereen houdt van shimmer en glitter, maar ik vind highlighten met deze mettalic finish toch wel heel erg mooi. Het is zo fris en vrolijk, ik denk dat iedereen daar wel wat van mag hebben. Heb jij nog nooit een Mineralize Skinfinish van MAC geprobeerd, doe dat de eerst volgende keer dat je in de gelegenheid bent. Ze zullen je niet teleurstellen.

Je kunt de Mineralize Skinfinish poeders online bestellen bij MAC en ze zijn natuurlijk bij alle counters en de Pro Stores te koop [mits de kleur die je wilt niet uitverkocht is].

Welke Mineralize Skinfinish poeder[s] heb jij en wat wordt je volgende? 

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “M•A•C Cosmetics | Mineralize Skinfinish FTW

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top